GRUP RAMELL CASTELLO
01 de de desembre de 2018
7A temporada de folklore valencià
Actuació al Centre Cultural

7a Temporada de folklore valencià de Picanya


Ja tenim ací la 7a Temporada de folklore valencià de Picanya, després de l’èxit de programació i assistència de públic de les temporades anteriors, el Grup de danses Realenc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Picanya posa en marxa esta quarta edició amb la intenció de continuar portant al nostre poble grups de danses del millor nivell per que ens mostren la riquesa del folklore valencià.  Per a esta ocasió comptarem tambè amb 4 vetlades folklòriques entre octubre i febrer en les que gaudirem de les actuacions de diversos grups, alguns d’ells ja ens visitaren les temporades passades, i d’altres, són novetat en la programació d’enguany.


01/12/18 - 20.00h

GRUP DE DANSA DE L’ALCÚDIA: Fundat l’any 1963, el Grup de Dansa L’alcúdia és una associació cultural que té com a objectiu la recuperació, manteniment i difussió del folklore valencià prenent especial atenció al folklore de L’Alcúdia i la Ribera del Xúquer. Compta amb un ampli cos de ball amb més de 30 balladors així com una rondalla pròpia amb 15 components entre músics i cantadores. També compta amb una escola de Dansa, Cant i Rondalla amb més de 100 alumnes que cada any gaudixen i descobrixen el nostre folklore. 

ASSOCIACIÓ CULTURAL GRUP “RAMELL” DE CASTELLÓ: L’Associació Cultural Grup Ramell va nàixer l’any 1997, a la ciutat de Castelló, gràcies a l’esforç conjunt d’un grup de joves amb la intenció d’investigar, recuperar i divulgar el folklore de les comarques septentrionals del País Valencià. Així, van iniciar un camí conjunt de lluita per la recuperació i difusió de la cultura popular i tradicional de les nostres terres. Per aquest motiu, entre les seues activitats, destaquem el treball de camp, el treball d’arxiu i la difusió de la música i ball tradicional.

 




Accés als espectacles

Abonaments
L’abonament per a tota la temporada té un preu de 13 euros. Es pot adquirir tot i contactant amb els grups participants o bé amb el Grup de danses Realenc al correu: temporadafolklorevalencia@hotmail.com

Entrades
Per a aquelles persones que no estiguen interessades en comprar l’abonament es posaran a la venda entrades. Es podran comprar el mateix dia de l’actuació al Centre Cultural al preu de 5 euros.  Els xiquets i les xiquetes menors de 12 anys no pagaran entrada.  La taquilla estarà oberta a partir de les 19.00h el mateix dissabte de cada actuació.

Els espectacles al Centre Cultural de Picanya començaran a les 20.00h i les portes s’obriran 15 minuts abans.
L’organització es reserva el dret a cancel·lar els espectacles i es compromet a publicar amb antel·lació al perfil de facebook del grup de danses Realenc i a la plana web qualsevol canvi de programació.