24 de d’octubre de 2014
Teatre "Da Capo"
Divendres 24 d' octubre, 22:30h CENTRE CULTURAL VOL-RAS (Barcelona) presenta: "DA CAPO" Què passa darrera dels decorats? Dos tècnics Dos Dos tècnics d'escena viuen al seu aire un concert, la seua preparació, els accidents, les seues inquietuds i les il·lusions, els conflictes de relació, la seua fantasia, la rebel·lió dels objectes, el servei de la funció... tot un món.
Divendres 24 d’ octubre, 22:30h 
CENTRE CULTURAL
VOL-RAS (Barcelona) presenta: 
"DA CAPO" 
Què passa darrera  dels decorats? 
Dos tècnics Dos Dos tècnics d’escena viuen al seu aire un concert, la seua preparació, els accidents, les seues inquietuds i les il·lusions, els conflictes de relació, la seua fantasia, la rebel·lió dels objectes, el servei de la funció... tot un món. 
La companyia de teatre gestual VOL-RAS fa un recorregut  amb imaginació pel món sonor, des del silenci a la música, sense paraules i amb humor.
Inspirats en Fellini o John Cage entre altres VOL-RAS en aquesta ocasió no planteja un espectable crític, sinó més bé un joc, tot i retornant a la innocència dels seus inicis, però des de l'experiència que atorguen 34 anys de carrera.

Preus: 10€ baix/6€ dalt  
Preus especials grups de 6 persones: 9€ baix/5€ dalt


Més informació:
http://www.picanya.org/persones/cultura/programacio/teatre