05 de de gener de 2015
Festa de Reis Mags



Estimades xiquetes i xiquets,


Som Melcior, Gaspar i Baltasar, els Reis Mags. Vos escrivim esta carta des del nostre palau a l’Orient abans de començar el llarg viatge que ens espera.

Portem la nostra caravana plena de somnis, regals, alegria, afecte i molts, molts llibres. Ens agraden els llibres que obren les portes de la imaginació i ens transporten per mil i una aventures. 

Les estrelles, ens guiaran fins al Pavelló de Picanya, on arribarem el dia 5 de gener a les 6 de la vesprada.

Teniu fins aquest dia per escriure la vostra carta i portar-la al Pavelló. Allí els nostres patges la replegaran.

No ho oblideu! Nosaltres la llegirem ràpidament i s’ esforçarem per que els somnis es facen realitat eixa nit a les vostres cases.  La carta podeu escriure-la en valencià, encara que venim de terres llunyanes nosaltres les entenem. Recordeu que som MAGS.


Al Pavelló, tenim una sorpresa, ... i també tindrem temps per a parlar amb cadascun de vosaltres de tot el que heu fet enguany i de tot allò que voleu que vos portem. Després, començarem la visita màgica a les vostres cases.



Esperem que estigueu al Pavelló per a rebre’ns.


Porteu-vos bé. Fins prompte.
.


Melcior, Gaspar i  Baltasar





Un pensament:
La necessitat de crear és igual de forta en totes les persones. És la imaginació el que compta, no l’habilitat. El més important és posar el material adequat en les seues mans i deixar-los crear sense condicionar els gustos. No hi ha joguines específiques per a xiquets o per a xiquetes.