Rubo-Iranzo-debut_valencia_CF_2
22 de de desembre de 2021
El jove futbolista picanyer Rubén Iranzo debuta amb el València CF en 1a divisió
Fou el passat dia 20 en el derbi contra el Llevant UD

El jove futbolista picanyer Rubén Iranzo fa un nou, i enorme, pas en la seua brillant trajectòria i el passat dilluns 20 de desembre, va disputar els seus primers minuts en la màxima categoria del futbol espanyol.
El derbi, davant el Llevant, fou el partit marcat per al seu debut.

José Bordalás, entrandor del València CF, li va manar calfar a l'inici de la segona part, i amb el 2-2 en el marcador, li va donar l'oportunitat de substituir a Cristiano Piccini en el minut 72. De fet, el gol de la remuntada valencianista arrancà de les seues botes, amb una recuperació des del lateral dret -posició poc habitual per al picanyer- que acabà amb una passada que va finalitzar en el gol de Carlos Soler.

Un jugador excepcional
Ruben Iranzo ("Rubo") es caracteritza per l'elegància en l'eixida de pilota i l'efectivitat al tall sobre la gespa. La seua jerarquia li ha anat acompanyant durant els seus anys de formaci ha estat capità en tots els equips en els quals ha participat en l'Acadèmia del VCF.
També habitual en les inferiors de la selecció espanyola, Iranzo ja va debutar aquesta pretemporada 21/22 amb el València de José Bordalás però ho va fer en partit amistós. Ara, ja ha debutat, de manera oficial i amb victòria del seu equip per 3 gols a 4.