DSC_0141
19 de de febrer de 2024
Fins al 23 de febrer "Art al Carrer" plena el carrer Major de feminisme
Fotogaleria completa amb totes les obres
Fins al 23 de febrer el carrer Major de Picanya torna a ser la galeria a cel obert on podem admirar els obres que formen part de la 12a edició de la mostra Art al Carrer. Una iniciativa de l'Associació Dones de Picanya que compta amb el suport de l'Ajuntament i que vol ser un projecte feminista vinculat a l’art, on la dona és la protagonista i els balcons de Picanya conformen la millor sala d’exposicions.
En esta edició 2024 són 31 les obres exposades per part de 13 artistes individuals i 15 treballs de diferents col·lectius. 
 
A totes estes obres s'ofereixen missatges de llibertat, sororitat... es parla de dones refugiades, de la importància de la unitat de totes les dones.... Els missatges parlen de balcó a balcó. Les obres han estat realitzades tant per artistes consolidades i amb molta trajectòria, com per persones aficionades a l'art o famílies, instituts, escoles o escoletes infantils..
L’art al Carrer podrà passejar-se als balcons del carrer Major, des del dissabte 17 de febrer fins al 23 de març.
 
El passat dissabte 17 de febrer a les 11:30 hores al Carrer Major tingué lloc la inauguració i amb la presència de tots i totes les artistes que van explicara les seues obres.

 

 

Podeu trobar ací totes les fotografies.

 

DSC_0151