Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 677 | Gener '15
Pintura, escultura i també e-literatura


bnr_expo_max_vila

La pintura i l'escultura de Max Vila arriben a la Sala d'Exposicions


L'artista picanyer Max Vila inaugura este divendres 23 de gener de 2015, a la Sala d'Exposicions, una mostra que recull els seus darrers treballs al món de l'escultura i la pintura.
Max Vila és un artista multidisciplinar que desenvolupa el seu treball tant al món de l'escultura (en pedra, gres o resina de polièster), la pintura, el disseny gràfic i la infografia 3D.

El seu treball, sempre a mig camí entre la figuració i l'abstracció, beu de les fonts del surrealisme però amb una senzillesa de formes minimalista que dota al conjunt de la seua obra d'una gran contundència i coherència.

La mostra romandrà oberta al públic fins al dia 1 de febrer.

Per a conèixer més de l'obra de Max Vila podeu visitar:
http://maxvilart.blogspot.com.es/ 






prestec_llibres_electronics_biblioteca


La Biblioteca comença a prestar llibres en format electrònic

Sempre atenta a noves possibilitats d’extendre el coneixement i la cultura la nostra Biblioteca i Centre d’Estudi amplia ara els seus serveis amb una nova opció: el préstec de llibre electrònics. La Biblioteca de Picanya forma part del projecte eBiblio un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que facilita la lectura de llibres electrònics a través d’Internet i posa a disposició de la ciutadania una plataforma que permet accedir al catàleg i demanar en préstec tot tipus de publicacions en format digital per a poder-les llegir en: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics. Vos recordem que la Biblioteca de Picanya també té servei de préstec d’aparells lectors amb el que podeu fer un primer tast d’esta nova forma de lectura. 


Com accedir al servei

Per a poder accedir al servei sols cal tindre el carnet de la biblioteca, una adreça de correu electrònic vàlida i sol·licitar (a la Biblioteca) la clau d’accés a la plataforma de préstec de llibres electrònics. A partir d’ahí sols heu d’accedir al web http://comunitatvalenciana.ebiblio.es i començar a buscar en el catàleg de llibres. Un volta trobat allò que vos agrade consulteu la disponibilitat per al préstec (que pot ser  inmediata, sota reserva, o NO disponible si s’ha superat el nombre màxim de reserves). Quan estiga disponible podreu llegir el vostre llibre en streaming, (a través de qualsevol navegador connectat a Internet), en el núvol (amb les aplicacions de lectura disponibles per a iOS i Android) o en ordinadors personals i lectors de llibres electrònics, per mitjà de la descàrrega del llibre amb el DRM d’Adobe.



Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu a comunicacio@picanya.org
i us donarem de baixa immediatament.