Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 576 | Octubre '12
Noves zones d'esplai per a gossos i també zones restringides

Des de fa mesos l'Ajuntament de Picanya ha mantingut diferents reunions i contactes amb persones propietàreis de gosos per tal de trobar alternatives que permeteran compatibilitzar els drets i interesos d'aquestes persones i els de la resta del ciutadans. Fruit d'aquest treball és el fet de que, des de demà 30 d'octubre, l'Ajuntament de Picanya habilita cinc zones per a l'esplai caní al voltant de tot el nucli urbà.
Aquests són espais especialment assenayalts per a l'esbargiment dels gossos on aquests animals poden córrer, jugar i relacionar-se amb altres gossos. Està permesa, per tant, la solta dels animals tot i que, com a la resta del nucli urbà, és OBLIGATÒRIA la retirada dels excrements per part dels propietaris dels animals.
Aquestes noves zones han estat triades en contacte directe amb propietaris de gossos. L'acte d'obertura tindrà lloc demà dimarts a les 19.30h a la zona situada entre els carrers Alqueria de Mangarrota, Alqueria Florentina i Alqueria Serrador (junt a l'escola infantil) i esteu convidades totes les persones interesades a conèixer aquest nou projecte.

Zones restringides
Al mateix temps l'Ajuntament també ha delimitat zones restringides, prohibides a l'accés dels gossos. Són aquelles zones especialment dedicades al joc infantil on la presència d'aquests animals pot causar serioses molèsties.
En el nostre poble queda prohibida la presència de gossos a les zones on hi ha jocs infantils i els seus voltants. D'aquesta manera evitarem la presència d'excrements (tant sòlids com líquids) que poden ser focus de transmissió de malalties i en garantirem una major higiene d'aquestes zones.

Finalment també és important recordar que hi una sèrie de normes comuns i una normativa específica per a gossos de races potencialment perilloses que són d'obligat compliment i que podeu consultar al web municipal.

Salutacions.


bnr_gossos

Notícies al web municipal

26 de octubre de 2012
Les grades del Poliesportiu es plenaren de públic
Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.