Si no pot veure correctament aquest e-mail faça clic ací.
l'alt@veu
Butlletí electrònic de l'Ajuntament de Picanya | Núm 619 | Desembre '13
Sentits i emocions des del món del clown

El riure i l'exploració de les emocions són fonamentals per al desenvolupament del coneixement personal i del món que ens envolta. Sota este plantejament, des del departament de cultura de l'Ajuntament s'ha organitzat un taller de clown on es proposa una experiència a través del joc en la qual experimentar amb els sentits i les emocions el valor de crear mons imaginaris mitjançant tècniques d’improvisació.
Al capdavant d'este taller estarà el jove picanyer Adrián Calero Boix, els destinataris d'este tallers són totes aquelles persones (majors de 18 anys) interesades pel món del clown. El màxim de places ofertades és de 20 i el taller es desevoluparà diumenges  de 10.30 a 13.30h els dies 19 i 26 de Gener i 2 i 9 de Febrer de 2014 a la Casa de la Cultura.
La inscripció estarà oberta al  servei DIGA'M de l’Ajuntament de Picanya del 23 de desembre al 10 de gener.  

Taller solidari

El taller té un preu de 5€ que es destinaran íntegrament a l'ONG PayaSOSpital i, a canvi, cada alumne rebrà un nas de pallasso i un calendari solidari editat per esta ONG que es dedica a l'atenció als xiquets i xiquetes que han de passar llargues estades hospitalàries.


bnr_taller_clown

Més informació al web: www.picanya.org
Salutacions cordials i esperem que aquesta informació us resulte profitosa.
Si no esteu interessats/interessades en rebre l'alt@veu, envieu-nos un correu
i us donarem de baixa immediatament.