05 de de gener de 2013
Festa de Reis 2013
Pavelló Esportiu Municipal - 18.00h
Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient al Pavelló Esportiu Municipal. Els Reis saludaran a menuts i menudes, recolliran les cartes i després escoltar les peticions dels xiquets i les xiquetes. Molta màgia per a la nit més emocionant de l'any!!

Carta de Ses Majestats:



Orient, desembre de 2012

Estimats xiquets i xiquetes,

Melcior, Gaspar i Baltasar, els Reis Mags vos escrivim aquesta carta des del nostre palau a l’Orient on estem ultimant els preparatius per al llarg viatge que ens espera.

Els nostres càlculs ens indiquen que arribarem al Pavelló de Picanya el dia 5 de gener a les 6 de la vesprada.

Abans de partir cap aquesta grandíssima volta pel món, hem de tindre a punt moltes coses i no podem oblidar cap, ja que totes són necessàries per a fer que el nostre viatge siga perfecte: alimentar els nostres camells amb menjar especial i garrofes; cobrir els nostres vestits de pols màgica que ens farà capaços de recórrer milers i milers de quilòmetres en unes poques hores; revisar amb els patges que ens acompanyen el llistat on posa com s’han portat els xiquets i les xiquetes de cada poble (de moment hem vist que a Picanya vos porteu molt bé. Seguiu així !); preparar els regals, el carbó...

Vosaltres també cal que feu una cosa bastant important: heu d’escriure la vostra carta i portar-la al Pavelló quan ens vingueu a vore. No ho oblideu!. Nosaltres les llegirem ràpidament i ens esforçarem per a què els vostres somnis i desitjos es facen realitat eixa nit.

Tindrem temps per a parlar amb cadascun de vosaltres de tot el que heu fet enguany i de tot allò que voleu que vos portem. Després, començarem la visita màgica a les vostres cases.

Esperem que estigueu tots en el Pavelló per a rebre’ns.

Porteu-vos bé. Fins prompte.

Melcior, Gaspar i  Baltasar