23 de de novembre de 2014
Concert Homenatge a Astor Piazzolla

Diumenge 23 de Novembre, a les 18:30 hores, 
al Centre Cultural de Picanya.
-entrada lliure-

CONCERT HOMENATGE A ASTOR PIAZZOLLA


Astor Pantaleón Piazzolla   bandoneonista i compositor argentí, revolucionari del tango,  fou un dels músics  més importants del S.XX.

ANAHI CARFI, violí
MICHELE FEDRIGOTTI, piano
JOANA SALES, contrabaix
ALEJANDRO SZABO, bandoneó


ANAHI CARFI, violí
Naix a  Buenos Aires. Estudia amb el Mestre Zino Francescatti en Nova York. En 1971 segueix els cursos del mestre Sergio Lorenzi en la Academia Chigiana de Siena. Des de 1973 fins 2004 va ser primer violí solista de la Orchestra del Teatro alla Scala i de la Filarmónica della Scala de Milan. Ha participat en gires internacionals amb el mestre Astor Piazzolla i ha tocat la seua música en distintes formacions. Ha segut docent en el Conservatori G. Verdi de Milan. Ha gravat diferents discografies: Concerts de Brandemburgo 1,2 y 3 dirigida pel mestre Claudio Abbado.


joana_sales
Joana Sales

JOANA SALES, contrabaix
Naix a Picanya. Estudia amb el prestigiós Ludwig Streicher. Ha format part de diverses orquestres com: Orq.Radio Televisió Espanyola, Orq.de València, Orq.Sinf.de València. En l’actualitat  és professora de la Banda Municipal de València. En música de cambra ha actuat amb el Plural Ensemble, Camerata del Prado, Grup Instrumental de València. Ha sigut professora del Coservatori Superior de Música de Badajoz i catedràtica del Conservatori Superior de Musica  Manuel  Massoti Littel de Murcia. Té dos obres dedicades pel reconegut compositor valencià F. Llàcer Plà. “Arquitecturas del silencio”(cb,vla) i “Poetizando lo coetáneo” (cb). En el món del teatre ha seguit els cursos impartits per l’actor i director Ximo Vidal a l’Escola de Teatre Serrano, ha participat  en la lectura dramatitzada de “ Lumen, el guerrero de la luz” guardonat amb el primer premi SGAE de teatre infantil(ANAYA)  escrit i dirigit per Mariano Lloret.


MICHELE FEDRIGOTTI, piano
Ha estudiat al Conservatori de Música de Milan. Ha col•laborat amb el Teatro Alla Scala de Milan, Milano Classica, Teatro Fenice de Venezia, el Festival de due Mondi de Spoleto, Teatro Comunale de Bologna i Firenze, Teatro de la Opera de Genova, Orquestra y Radio TV de Bucarest, Orquestra Filharmònica de Praga, Orquestra Nacional de Moldavia, la Royal Philarmonic de Londres, Telethom Suiza. Es director artístic de la Orquestra de Camara Milano Classica de Milan.


ALEJANDRO SZABO, bandoneó
Naix a Buenos Aires i comença a estudiar bandoneó als 10 anys, edat amb la que freqüenta junt a son pare les actuacions de les orquestres típiques pels cafès de Buenos Aires, principalment la de Don Osvaldo Pugliese. Cursa la carrera d'instrumentista en la “Escuela de Música Popular de Avellaneda”. Pren classes particulars amb el bandoneonista Julio Pane. Com a docent, ha dictat classes en el prestigiós Conservatori “Beethoven” de la ciudat de Buenos Aires. L’any 2012 s’incorpora a la orquestra “El Cachivache”, amb  la qual realitza gires per las més prestigioses milongas i Festivals de Tango de Europa.


PROGRAMA

Homenatge a Astor Piazzolla

- Milonga del Angel
- La muerte del Angel
- Soledad

- Escualo
-Adiós Nonino
- Oblivion. Clarinet invitat: Marta Nadal
- Contrabajissimo
- Libertango




Més informació:
http://www.picanya.org/persones/cultura/esdeveniments/setmana-de-santa-cecilia