la foto 2
23 de de març de 2016
Dues gimnastes picanyeres acudiran al Campionat d'Espanya Base de rítmica
Judith Gacho i Claudia García , per tercer any , participaran al campionat d'Espanya
Tres gimnastes del club de rítmica de Picanya han estat esta temporada preparant la seua participació al campionat d'Espanya Nacional Base. Claudia García, Cristina Cambronero i Judith Gacho han treballat molt intensament per a preparar un campionat què, enguany ha mantingut unes condicions d'accés molt més exigents que en anys anteriors amb reducció del nombre de places (l'any passat eren 15 les gimnastes què passaven a la fase autonòmica i 20 a la nacional i enguany sols han estat 12 a la fase autonòmica i 15 a la nacional).

Fase provincial 
A la fase provincial celebrada el 28 de febrer al Poliesportiu d'Ontinyent. Judith Gacho en categoria aleví i a l'especialitat de cèrcol, va aconseguir la segona posició de 33 participants.
Cristina Cambronero i Claudia García, a la categoria infantil , i en corda, foren segona i novena respectivament, d'un total de 28 gimnastes amb el que les tres van accedir a la fase autonòmica.

Fase autonòmica
A la fase autonòmica celebrada el 12 de març al pavelló d'Almussafes la classificació fou: 
Judith Gacho va obtindre la 3a posició d'un total de 30 participants, Claudia García va ocupar la 10a posició i Cristina Cambronero, malauradament, quedà en 16a posició a tan sols 0,10 punts de la classificació per al campionat d'Espanya.

Campionat nacional base
Amb estos resultats, Judith Gacho i Claudia García , per tercer any consecutiu , participaran al campionato d'Espanya , que se celebrarà a Gijón , del 19 al 24 d'abril. Allà acudiran acompanyades per les seues entrenadores Esther Soria, Ángela Hernández i Aroa Rochina.



Judith al pòdium de la fase autonòmica
A la autonòmica amb les entrenadores Esther i Ángela
Les tres gimnastes en competició
Galeries relacionades