escoleta
UNICEF premia la "Setmana de la Primera Infància" de les escoles Ninos
Este programa també es desenvolupa a l'Escoleta Infantil del nostre poble
El Comitè Espanyol d’UNICEF ha fet públic el reconeixement a les Escoles Infantils Ninos (entre les que està l'escola infantil "la Mandarina" de Picanya) per la iniciativa “Setmana de la Primera Infància” una decisió presa per la Secretaria Permanent del Programa Ciutats Amigues de la Infància.

En paraules d’UNICEF “El reconeixement de Bones Pràctiques evidència la tasca d'estos centres en la implementació d’accions o programes que garanteixin l’aplicació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant i per tant, contribueixen a millorar el benestar de la infància i adolescència. A més són fonts d’inspiració per a altres localitats i generadores de coneixement i del saber fer “.

Amb més força

“Aquest reconeixement ens impulsa a continuar treballant perquè tant les nostres famílies, com el nostre entorn (administracions públiques, associacions i la societat en general) siguen conscients de la necessitat de cuidar i oferir el millor que tenim als xiquets i xiquetes. Des de les Escoles Infantils Ninos creiem en la força i el poder de l’educació i apostem des del treball diari, per ser nosaltres mateixes les que li donem dia a dia la gran importància que té” comenta Júlia Gómez, Directora de Ninos.


 
escoleta
Vídeos relacionats
Escoleta infantil
14 de d’octubre de 2009

Escoleta infantil