edusi_01
04 de de novembre de 2016
Primers tallers sectorials per a la cofecció de l'estratègia EDUSI
Diferents representants dels Ajuntaments i teixit associatiu de Picanya, Benetússer i Paiporta es reuniren el passat dissabte
Este passat dissabte 29 d'octubre la Biblioteca de Paiporta va acollir els primers tallers sectorials dins el procés de participación ciutadana de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) per al període 2016-2020, que porten endavant de forma conjunta els pobles de Picanya, Benetússer i Paiporta. Els tallers sectorials d'este cap de setmana es va centrar en dos àrees: territori i medi ambient, i cohesió social i aspectes econòmics i durant la jornada es va realitzar un anàlisi de les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats (DAFO) que té l'àrea urbana formada pels tres municipis.
Els resultats obtinguts se sumaran a les opinions recabades a través de les enquestes obertes a la ciutadania a través de diferents formats, en paper, a través d'aplicacions mòbils o per internet.
En tot aquest procés, la ciutadania de Picanya, Benetússer i Benetússer podrà expressar les seues prioritats per dissenyar com seran les seues localitats en el futur, sempre amb criteris de sosteniblitat i desenvolupament responsable.
edusi_01
Notícies relacionades
Per un futur sostenible i integrador
29 de de setembre de 2016

Per un futur sostenible i integrador