cartell_vicent_final_web
15 de febrer de 2017
Festa folk en homenatge a Vicent Pastor
Música, ball, sopar a peu de plaça el 25 de març
El 28 d’agost de 2016 ens deixava Vicent Pastor. Des d’aleshores s’han succeït els homenatges per part de les moltes associacions i col·lectius amb els que va compartir la seua energia i espenta. Una de les seues facetes més conegudes (en tenia moltes) era la de músic, músic total capaç de tocar diferents instruments, de cantar, de ballar i fer ballar i, per damunt de tot, músic de folk, amant de la tradició, de la recuperació de les músiques valencianes d’arrel. Un treball que va dur endavant amb el seu grup “Tres Fan Ball” i que el va permetre actuar per places i carrers de tot el nostre país i deixar la seua empremta, en forma de bon humor i amistats, a quasi cada racó de la geografia valenciana. Ara, el món del folk, la música, el ball... liderat pels membres de “Tres Fan Ball” han volgut retre un gran homenatge a Vicent, i fer-ho com a ell l’agradava, amb música, ball i xerrades infinites a peu de plaça, a la plaça a la que va compartir sopars amb els seus amics i amigues de la Colla de Picanya (també organitzadors de l’acte junt a l’Ajuntament de Picanya). 

A peu de Plaça
La cita serà  el dissabte 25 de març a la Pl. del País Valencià i des de les 16.00h podrem disfrutar de les actuacions d’Apa i Teresa, Sis veus per al poeta, Carraixet, Naiet Cirerer, Ximo Caffarena, Vicent Torrent, Dani Miquel, Germans Caballer, Notes Soltes, Musicants, Balla 2, Escaramussa Folk, Rascanya, Sarnatxo, Llorenç Giménez, Unió Musical de Picanya, Dimonis de l’avern, Dimonis de Campanar. 
Grups de Danses: Repicó, Xafarnat, Baladre, Carrasca, Realenc, Taller de ball de Burjassot. 
Colles de Tabal i Dolçaina: Estrela Roja, Foios, Gatzara, Guirigall, Picanya i les Muixarangues del País Valencià.

També sopar 
L’organització també ha previst un sopar d’olletes. Els tíquets per a este sopar es podran adquirir (a un preu de 2€ que inclou tramusos, cacaus i beguda per taules) des del 22 de febrer i fins al 16 de març, a l’Ajuntament de Picanya.
També hi haurà tíquets a la venda fins al 10 de març a: Associació Cultural El Bassot (Burjassot), Ca Revolta  (València), Oldies (València), CSA El Montó  (Alcàsser), Orxateria La Placeta  (Foios), La Xafigà (Muro d’Alcoi), CSA La Llavor (Torrent) 


INSCRIPCIÓ - PREVISIÓ DE TAULES I CADIRES 

Amb motiu de fer previsió sobre les necessitat de mobiliari (taules i cadires) VOS DEMANEM QUE SI SOPEU A LA PLAÇA VOS APUNTEU a l’Ajuntament de Picanya o al TF 961594460. 
Vos recordem que si voleu sopar OLLETA heu de comprar el TIQUET.Més informació: tresfanball@gmail.com  i cultura@picanya.org


cartell_vicent_final_web