bnr_12e_premi_cami_noria_2017
07 de d’abril de 2017
Convocat el 12é premi de poesia "Camí de la Nòria"
Obert a treballs inèdits en valencià i castellà
bnr_12e_premi_cami_noria_2017

12é PREMI PER A POETES INÈDITS CAMÍ DE LA NÒRIA

L’Associació d’Alumnes de l’Escola d’Adults i l’Ajuntament de Picanya convoquen el 12é premi per a poetes inèdits Camí de la Nòria.

BASES

1. Podran participar aquelles persones que no han publicat mai un llibre en edició comercial, d’arreu del món, que siguen majors de 16 anys.

2. Els originals, inèdits, hauran de tindre un màxim de cinquanta versos. No podran haver sigut mai premiats en cap altre concurs. S’haurà de presentar un exemplar quadruplicat, mecanografiat a doble espai per una sola cara, en fulls de DIN-A4, amb lletra Arial 12 i grapat. Haurà d’adjuntar-s’hi una còpia en suport digital.

3. Els treballs hauran d’estar signats amb un pseudònim que haurà d’aparèixer en el primer full de l’original enviat junt amb el títol de l’obra presentada. En l’interior, a més del treball corresponent, caldrà incloure una plica en un sobre tancat sense remitent, on haurà de figurar:
 - Exterior del sobre: pseudònim, títol de l’obra i categoria.
 - Interior del sobre: dades personals de l’autor/a, fotocòpia del DNI, targeta de residència o passaport.

4. El termini d’entrega d’originals finalitzarà el 19 de maig de 2017, tot i que s’acceptaran els que arriben fora de termini però amb un segell del 19 de maig.

5. Els originals s’hauran d’enviar a:Escola d’Adults, c/ Bonavista, 2 - 46210, Picanya

6. S’estableix un premi de 300 € per al millor poema en valencià i un altre premi de 300 € al millor en castellà; i un accèssit local de 100 € per al millor poema de persona natural o veïna de Picanya.

7. El jurat estarà compost per: Marc Granell, Xelo Alós, Lluís Roda, Lidia Mir, Pau Sif i Mª Carmen Salt, qui actuarà com a secretària, amb veu i sense vot.

8. Si les obres presentades no reuneixen la qualitat desitjable, el jurat té dret a declarar qualsevol dels premis desert i la quantitat de diners s’acumularà en la propera edició.  

9. Una vegada establits els premis per al poema en castellà i en valencià, s‘atorgarà el premi local. Per a optar a aquest premi s’haurà d’assenyalar al principi del poema la indicació PICANYA.

10. Qualsevol qüestió no recollida en aquestes bases es resoldrà segons el criteri del jurat.

11. La presentació a aquesta convocatòria suposa una total acceptació d’aquestes bases.

12. El lliurament dels premis es farà públic al Centre Cultural de Picanya el 30 de maig de 2017.