IMG_0085
08 de de maig de 2017
Més de 100 ciclistes a l'edició 2017 del cicle passeig per l'Horta
Totes les fotografies disponibles al web municipal
Amb un excel·lent oratge, ahir diumenge se celebrà una nova edició del cicle passeig comarcal. Més de 100 picanyers i picanyers van voler formar part d'esta edició 2017, com sempre, una activitat a mig camí entre la diversió, l'esport i la reivindicació de la bicicleta com a mitjà de transport saludable, sostenible i alternatiu al cotxe particular.

Un recorregut per l'horta
L'eixida tingué lloc passades les 10.00h del matí des de la Pl. del País Valencià. El recorregut va dur als i a les ciclistes fins al bonic indret del Parc de les Barraques de Caterroja. Allà els picanyers i picanyeres es van trobar amb els participants de Catarroja i Alcàsser i van poder disfrutar junts de l'esmorzar. Després de recuperar forces i l'emoció del sorteig d'una bicicleta entre els i les participants, els i les ciclistes van tornar cap al nostre poble.

Col·laboració fonamental
Des del Departament d'Esports de l'Ajuntament es vol destacar molt especialment la fonamental col·laboració dels membres del grup deBTT "los Ñus" i també la participació dels membre de la Penya Ciclista Tarazona i del club ciclista Picanya i la seua escola.

Podeu trobar les fotografies a la següent fotogaleria:
http://www.picanya.org/informacio/publicacions/fotografies/galeries-d-imatges/i/11667/219/cicle-passeig-comarcal-2017





Galeries relacionades
Cicle-Passeig per l'Horta
07 de d’abril de 2019

Cicle-Passeig per l'Horta

Cicle passeig comarcal 2017
07 de de maig de 2017

Cicle passeig comarcal 2017

Cicle passeig per l'Horta
29 de d’abril de 2012

Cicle passeig per l'Horta

Vídeos relacionats