IMG_5702
09 de de novembre de 2017
La il·lustradora picanyera Regina Quesada "anima" la Biblioteca
Els seus personatges fantàstics decoraran dues de les façanes de l'edifici

En estos dies podem disfrutar en directe de la creació artística a les façanes (lateral i posterior) de la Biblioteca.
Tot i seguint amb la iniciativa de que artistes i creadors del nostre poble deixen als nostres carrers intervencions artístiques que milloren el nostre entorn urbà l'Ajuntament ha encarregat a la il·lustradora picanyera Regina Quesada la decoració de les façanes lateral i posterior de la Biblioteca.

Un proposta "fantàstica"
Com no podia ser d'altra manera Regina Quesada està desenvolupant una creació fidel al seu llenguatge creatiu amb personatges fantàstics a mig camí entre els insectes, els humans i altres èssers imaginaries que juguen i interactuen amb llibres, lletres i altres elements. D'esta manera Regina ens convida a entrar en el món de la imaginació, dels contes, dels llibres i les lletres en definitiva, el món que ens espera a l'interior de la Biblioteca.

Creadora de llarg recorregut
Regina és una il·lustradora de llarga trajectòria, graduada en dibuix a l'Escola d'Estudis Superiors d'Arts Aplicades Barreira, també és llicenciada per la Facultat de Sant Carles de València i DEA amb la tesina "Paper collè: l'art dels recolectors casuals". Ha participat a diferents exposicions a Madrid, IVAM i MUVIM de València, Costa Rica, etc... i ha il·lustrat un bon nombre de llibres. 

Més art a l'espai públic
Esta nova peça se suma a altres ja existents com ara el "Templet dels Amants" o el mural "Curiositat" que ja podem disfrutar als notres carrers i que formen part de la iniciativa posada en marxa des de l'Ajuntament per a aconseguir que les i els artistes locals puguen deixar als nostres carrers intervencios artístiques que milloren l'espai urbà. 

 

Més sobre Regina Quesada:

http://reginaquesada.blogspot.com.es/?m=1

 

 




IMG_5696
IMG_5698
IMG_5702
IMG_5708
Galeries relacionades
Temps confinat
31 de de març de 2021

Temps confinat

Vídeos relacionats
Cor Jove UMP · The Artists
29 de de maig de 2022

Cor Jove UMP · The Artists

Mural Sorolla
11 de de desembre de 2020

Mural Sorolla