directora_ninos
27 de de desembre de 2017
Mari Miralles es posa al capdavant de l'escoleta infantil
Substituix Maite Fuster com a directora del centre
Des d’este mes d’octubre l’escola infantil municipal “la Mandarina” té nova directora. Maria Amparo Miralles Ceresola ha substituït Maite Fuster directora del centre des de la seua inauguració a l’any 2009. Maite deixa arrere el gran treball fet  a la nostra escoleta per a assumir ara un càrrec de major responsabilitat a la cooperativa Ninos, gestora de l’escoleta de Picanya i també d’altres quinze centres més a tota la Comunitat Valenciana. 
Mari Miralles és diplomada en magisteri d'eduació infantil. També ha estudiat infermeria i disposa de formació i titulació oficial en idiomes (valencià, anglés...). Tot i la seua joventut la nova directora té un extens currículum professional de més de deu anys amb diferents resposabilitats al món de l’educació. Des de docència a diferents centres d’educació infantil, a experiències educatives innovadores.
Continuar el projecte
La prioritat de la nova direcció és seguir treballant per a mantindre l’alta qualitat educativa del centre i el seu caràcter modern, integrador, obert i participatiu tot i fent que xiquetes i xiquets desenvolupen al màxim les seues capacitats.
Mari Miralles
Vídeos relacionats
Escoleta infantil
14 de d’octubre de 2009

Escoleta infantil