IMG_6666
16 de de gener de 2018
La col·laboració amb el SERVEF permet la contractació de persones aturades per part de l'Ajuntament
Treballaran als serveis de municipals d'obres i jardineria, al Centre de Desenvolupament "Alqueria de Moret" i als serveis d'urbanisme

La col·laboració entre l'Ajuntament de Picanya i el Servei Valencià d'Ocupació (SERVEF) ha permés la contractació de diferents persones a diversos serveis municipals. Els perfils professionals són variats i van des de peó d'obra i jardiner a treballs administratius o orientació laboral. Estes contractacions per mitjà de programes com ara EMCORP, garantia juvenil, etc... tenen com a objectiu la contractació de persones amb perfils amb més dificultats a l'hora de trobar treball: joves, aturats de llarga durada, majors de 30 anys... i donen resposta a un extens ventall de situacions. Estes contractacions tenen prevista una durada d'un sis mesos i la preselecció dels treballadors i treballadores s'ha realitzat per part del Servei Valencà d'Ocupació que és l'entitat que ha marcat els criteris de selecció. La selecció definitiva s'ha realitzat per part d'una comissió avaluadora integrada també per personal tècnic de l'Ajuntament i una representació dels sindicats majoritaris.
Les persones contractades desenvoluparan els seus treballs als serveis de municipals d'obres i jardineria, al Centre de Desenvolupament Alqueria de Moret i als serveis d'urbanisme.