presentacio_llibre_encara_no_es_tard
04 de juny de 2018
Demà, presentació del llibre "Encara no és tard"
A càrrec de l'autor Andreu Escrivà i del president de Greenpeace Espanya David Sandoval
Demà dimarts 5 de juny (19.00) el Saló de Sessions de l'Ajuntament acull la presentació del llibre "Encara no és tard" de l'ambientòleg Andreu Escrivà. Este acte estarà presentat per David Sandoval president de GreenPeace Espanya.

El llibre
El canvi climàtic és el major problema ambiental del segle xxi, però... sabem què implica això realment? Prendre’n consciència és posar en qüestió allò que sabem i pensem. És parlar de canvi i d’incertesa.
El llibre "Encara no és tard" parteix de la preocupació evident pel que significa l’escalfament global, però també del fet que el coneixement que en tenim és fragmentari, parcial i sovint incorrecte. Això provoca, en gran mesura, que no s’adopten les accions necessàries. Aquest llibre ens ajuda a entendre com està canviant el món que ens envolta, i quin és el nostre paper en el canvi, però també en les possibles solucions, combinant un missatge esperançador amb advertències realistes perquè s’impulsen accions. Res està perdut. Perquè encara no és tard i un món millor no només és necessari, sinó també possible.presentacio_llibre_encara_no_es_tard