orquestra
28 de de juny de 2018
Ja estan ací les Festes Majors 2018!
Publicat el programa complet

Entre el 26 de juny i el 14 de juliol el nostre poble celebra les seus Festes Majors, les Festes en honor a la Preciosíssima Sang.

Molta música
Enguany el programa s'obri i es tanca amb música de gran qualitat artística. Anirem des de la primera edició del Festival dels Horts per a encetar el programa festiu fins a l'actuació de Vasko Vassilev per a la seua cloenda. Dos events on podrem disfrutar d'actuacions de nivell internacional. Des de les oferides per  Laia Fallcon, Miguel colom, Isabel Villanueva, Iris Azquinezer, Francisco Mestre i Antonio Galera al Festival dels Horts fins al violinista concertino de Royal Opera House de Londres Vasko Vassilev que actuarà acompanyat per la Banda Simfònica Unió Musical de Benaguasil, dirigida per Vicent Balaguer. Un virtuós del violí que plena auditoris amb milers d'assistens a tota Europa.
Entremig, també disfrutarem de la música amb les actuacions de la Unió Musical de Picanya que acompanyada de l'Associació de Ballet presentarà l'espectacle "Els grans musicals de Broadway". També podrem fruir amb la 24a edició del Festival Picanya Rock amb les actuacions de "Sin propina" i "Ràdio Rude". Orquestres com ara la molt coneguda "La Tribu" o les orquestres "Límite" i "Sideral" i discomòbils faran ballar a totes i tots fins a ben entrada la nit.


Molt de ball
El ball, també serà protagonista, a la ja esmentada actuació de l'Associació de Ballet, se sumen la Festa de les Escoles de Balls de Saló, i els Festival de Folklore amb les actuacions dels grups de Danses Tradicionals l’Arenilla, de Borriana (Castelló) i Coros y Danzas Castiella, de Cabezón del Pisuerga (Valladolid).

Molt esport
També l'esport forma part del programa festiu. Així tindrem competicions i exhibicions de petanca, gimnàstca rítmica, futbol, ciclisme, pilota, atletisme... i també el reconeixement als millors esportistes de la temporada al Centre Cultural.

Molta pòlvora
Com no pot ser d'altra manera en tota festa valenciana, la pòlvora també protagonitzarà nits i dies. La "coetà" tornarà a plenar de foc la nit picanyera i des de la "Passà del quadret" a la "cordà tradicional" o la "mascletà" del dia de la festa, la pòlvora no deixarà de cremar durant totes les feses.

Molt més
Teatre de carrer, festes de Moros i Cristians, activitats per a menuts i majors, sopars que plenen carrers i places, actes vinculats al món religiós completen un variat i extens programa, en el que participen prop de vint associacions del nostre poble, que convida al veïnat a disfrutar de dies i nits de convivència i germanor.

Programa complet:
http://www.picanya.org/persones/cultura/esdeveniments/festes-majors







Galeries relacionades
Colors run
15 de de juliol de 2023

Colors run

Acte recepció Festes Majors 2023
12 de de juliol de 2023

Acte recepció Festes Majors 2023

Vídeos relacionats
Notícies relacionades
El millor de la festa... la vespra!
11 de de juliol de 2023

El millor de la festa... la vespra!

Nit a ple foc!
10 de de juliol de 2023

Nit a ple foc!