EM Horta trasera
03 de juliol de 2018
És hora de fer neteja!
Arriba l'Eco-Parc mòbil per a recollir residus d'especial tractament

Del 5 al 7 de juliol, a l'inici de l'Avinguda Sta. Maria del Puig (prop de Senyera) s'instal·larà un Eco-Parc móbil. L'objectiu d'este Eco-Parc mòbil és facilitar la recollida selectiva (i el posterior tractament) d'aquells residus que no tenen un contenidor específic al nostre poble. 

Què poden deixar en este Eco-Parc mòbil?
Entre els elements que es podran dipositar en aquesta instal·lació itinerant estan residus d'aparells electrònics (RAAE),  xicotets aparells elèctrics, mòbils i carregadors,  joguines electròniques,  olis de motor, pantalles,  tubs fluorescents, tóners i cartutxos d'impressora pneumàtics, càpsules de cafè, cintes magnètiques, CD i DVD, bombetes, piles, termòmetres, aerosols, productes de neteja, envasos perillosos de metall, dissolvents, pintures, bateries, radiografies...

Horari
L'horari d'obertura de l'Ecoparc Mòbil serà de 10.00 a 14.00 hores, i de 16.00 a 19.00 hores dijous i divendres i dissabte de 10.00h a 13.00h. 

Gestió responsable dels residus
L'Ecoparc Mòbil facilita a la ciutadania la tasca de desprendre's adequadament d'aquells utensilis i aparells que ja no tenen valor i que, per les seues característiques, no es poden dipositar a contenidors convencionals. L'ús correcte d'unes i altres instal·lacions és fonamental per a una recollida selectiva que puga garantir el millor tractament i amb ell, el mínim impacte al medi ambient.
 efectiva, i l'eliminació segura de residus. S'evita així el seu abocament incontrolat, es redueix el volum de fem que acaba als abocadors, s'estalvia en matèries primes i energia al reciclar, i s'ajuda al tractament adequat de tots els residus.

L'Ecoparc Mòbil és una iniciativa de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre), i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Picanya

 

eco_parque_picanya

EM Horta Abierto
EM Horta trasera