DSC_0120
04 de de juliol de 2018
Distincions per a les millors actuacions esportives de la temporada
Ell Centre Cultural ha acollit l'acte este matí

Este matí el Centre Cultural de Picany ha acollit l'acte de reconeixement a les millors actuacions esporitves de la temporada 2017-2018.

Amb este xicotet reconeixement l’Ajuntament de Picanya vol posar en valor el treball dels nostres esportistes, i el seu esforç diari per millorar i assolir el màxim nivel competitiu.

Enguany, esta celebració s'ha tingut que traslladar al Centre Cultural donat el nombre d'entitats i persones guardonades, una molt bona notícia que ens parla de la millora constant de l'esport del nostre poble.




RELACIÓ DE PERSONES I ENTITATS PREMIADES:


ATLETISME

EMMA JIMÉNEZ GARCÍA
Després d'uns quants anys de dominar la Miniolimpiada picanyera i esta temporada ja ha començat a brillar també al panorama de l’atletisme provincial i autonòmic.
Esta temporada, entre altres èxits, destaquen al seu palmarés els títols de:

- Campiona provincial Salt de Longitud
- Campiona provincial 60m tanques
- Campiona interprovincial amb la Selecció Valenciana
- Subcampiona provincial velocitat (60m) i Subcampiona provincial proves combinades


LUIS GALVEZ PEÑA
Premi a una trajectòria plena d’èxits i trofeus i, sobretot amb un enorme esperit de treball, companyerisme i esforç que el fan un membre fonamental del club d’atletisme Camesllargues de Picanya. 


JUDO

LUIS SENENT SORIANO I ADRIAN SENENT SORIANO

Els dos germans han participat de forma molt brillant a la Super Copa d’Espanya, al Campionat d’Espanya i fins tot a proves internacionals a Itàlia o Eslovènia i fins i tot han estat convocats per a formar part de la selecció espanyola.

EDGAR SABIDO
Disputà fa uns mesos el campionat Nacional Militar de Judo a Càdis. Aquest campionat se celebra cada 2 anys i participen l'Exèrcit de Terra, Exèrcit de l'Aire, Armada, Guàrdia Real i Guàrdia Civil (IMAGINEU EL PAPEROT PER ALS ÁRBITRES!). Va obtenir dues medalles: una d'Or en la competició per equips i una altra de Plata, per la competició individual.

AITANA PERIGÜELL
Ha disputat per primera vegada la ronda de Copes d'Espanya i ha aconseguit molt bons resultats: tres Bronzes i una Plata (a Alacant), que l’han permés acabar cinquena del seu pes en el rànquing nacional.
També ha sigut segona en els Campionats Interprovinciales de la Comunitat.


KARATE

CLUB KARATE PICANYA

En les competicions de la Federació de la Karate de la Comunitat Valenciana cal destacar els èxits de l’equip format per  Alma Tchey, Javier Lázaro i Joan Sánchez campions absoluts en la competició de kata per equips fins a 7 anys.
També la medalla de bronze de Nuria Garrido en la lliga autonómica de Kumit o la medalla, també de bronze d’Álvaro Benita en la lliga autonòmica de cadets.
A estos èxits també cal sumar els aconseguits per Daniela Cano, Iván Vázquez, Cristina Ortiz, Manuel Esteve, Luna Serna o el mestre Daniel Tchey a les competicions organitzades per la Federació Espanyola Unificada d’Arts Marcials (FEUAM).


NATACIÓ

IAN  TELLO MARTINEZ i CLAUDIA TELLO MARTINEZ.
Al món del salvament i el socorrisme Ian Tello ha aconseguit primers llocs en campionats nacionals i autonòmics tot i aconseguint la classificació per a participar al campionat nacional de juliol en diferents proves.
Claudia Tello ha participat en diferens proves autonòmiques i fins a tot al primer Open Nacional on ha assolit molt bones posicions.

MARIA AGUSTÍ DE VAL
Enguany ja ha cursat els seus estudis de 3r d’ESO al Centre de Rendiment Esportiu de Xest on entrena a diari. Està reconeguda com a esportista d’èlit i en esta temporada ha obtingut excel·lents resultats a l’àmbit autonòmic.


TENIS

CLUB DE TENIS PICANYA
El club Tenis Picanya encetà la seua activitat a l’any 2012. El seu treball es desenvolupa fonamentalment al Poliesportiu Municipal i també tenen presència a les escoles Baladre i Ausiàs March.  El resultat d’esta intensa activitat és que, en estos pocs anys ha pogut arribar a la xifra actual de 87 jugadors i jugadores i assolir èxits com la visita de l’ex número un del món Juan Carlos Ferrero.


GIMNÀSTICA RÍTMICA

CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA

Enguany tres esportistes del club de Gimnàstica Rítmica han fet un pas endavant i han participat per primera vegada en la modalitat de gimnàstica individual amb aparell. En esta modalitat han aconseguit, amb molt de treball i d’esforç, quedar en molt bones posicions:
Silvia Hinarejos ha sigut tercera classificada en I i II fase
Ainhoa García ha estat tercera classificada en Fase General
i Carla Sáez ha assolit la segona posició a en la Fase Provincial
Elles tres han recollit el guardó conjunt al Club de Gimnàstica Rítmica Picanya.


CICLISME

CLUB CICLISTA PICANYA
El ciclisme és l’esport de competició més antic del nostre poble, el de més llarga tradició, 61 edicions del gran premi de la Sang així ho demostren. Enguany, a més de passat el nostre ciclisme també pot dir que té futur. Enguany hem vist nàixer l’escola de ciclisme del CLUB CICLISTA PICANYA, tota una garantia de futur que ja és present perquè el seu treball ja està donant fruits i ja són molts els èxits aconseguits pel menuts i les menudes d’esta nova escola de ciclisme.


FUTBOL

CLUB ESPORTIU JUVENTUD PICANYA
L'equip juvenil del CD Juventud Picanya ha aconseguit un espectacular ascens. Un ascens a categoria juvenil nacional després d’una eliminatòria èpica amb remuntada impossible. Dos gols en inferioritat numèrica que fan que ara mateix puguem dir que l’equip Juvenil del Club Esportiu Juventud Picanya ja és equip de categoria nacional.

CA BENIMAR PICANYA
Malgrat la seua curta trajectòria, el CA Benimar Picanya enguany ja suma dos títols de campió de lliga, un per als més menuts, l’equip benjamí A i un altre per als més majors, l’equip sènior que ascendeix de categoria. 
Doble títol de lliga i el nostre reconeixement per al club atlético Benimar Picanya de Futbol.

RUBÉN IRANZO LENDÍNEZ
Ha complit enguany la seua setena temporada en el València CF 2017/18 en el Cadet Fundació tot quedant en 4a posició en la lliga autonòmica. 
Al novembre fou convocat per per primera vegada amb la selecció Espanyola Sub15 per a entrenar 3 dies. 
Finalment al juny tornà a ser convocat amb la selecció Espanyola per al torneig Miguel Malbo a Valdebebas on fou campió del torneig. 
Durant tot l'any ha sigut seleccionat per a participar en el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques Sub 16 on finalment van aconseguir el subcampionat d'Espanya. 
També durant l'any ha disputat diversos tornejos amb el València CF com ara el Mic a Girona on van ser subcampions, Singapur on van quedar tercers i Lion a França on van ser campions després de guanyar a Equips com Feyenord, Paok de Salonique, Sampdoria, Anderlecht, Reial Societat, Brujas, etc
Parlem, ja ho sabreu, de Rubén Iranzo és, sens dubte, la gran promesa del futbol picanyer.


BÀSQUET


LUCÍA RODRÍGUEZ PAREDES
Esta temporada, com a part de la plantilla del València Basket ha sigut subcampiona autonòmica i ha participat amb este equip al campionat d’Espanya de clubs a Pontevedra.
Ha sigut jugadora de la selecció valenciana amb la que ha disputat el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a Valladolid.
I finalment ha sigut l’única jugadora d’edat infantil convocada amb la selecció cadet per a disputar el torneig d’estiu de seleccions autonòmiques. 

CLUB PICANYA BÀSQUET
El club Picanya Bàsquet és el club més nombrós del nostre poble. Amb 22 equips i més de 300 jugadors i jugadores esta temporada el CLUB PICANYA BÀSQUET ha aconsguit quallar una temporada histórica amb un total de SIS títols oficials de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.
El seu equip junior masculí ha completat la temporada perfecta guanyant en esta 2017-2018 els títols de lliga i copa. Amb un trofeu de millor jugador de la temporada per al seu jugador Guillem Romaní.
L’equip senior masculí aconseguí el subcampionat de Copa.
I finalment, i això és més historic encara, el seu equip senior femení aconseguia el subcampionat en categoria femenina preferent (amb un trofeu de millor jugadora pera Cèlia Ciscar). 
Cal destacar que este és el primer títol oficial en qualsevol esport col·lectiu per a un grup de dones de Picanya en la història del nostre poble. Un prova evident de l’avanç de l’esport femení i de la incorporació de les dones (no sols les xiquetes), al món de l’esport de competició.

Les paraules del nostre Alcalde Josep Almenar han donat pas a a la foto final amb totes les persones guardonades que ha posat el punt i final a este acte de reconeixement a les millors actuacions esportives de la temporada 2017-2018. Una magnífica temporada per a l'esport picanyer.




 

DSC_0002
DSC_0007
DSC_0014
DSC_0020
DSC_0024
DSC_0031
DSC_0043
DSC_0052
DSC_0057
DSC_0059
DSC_0064
DSC_0066
DSC_0074
DSC_0083
DSC_0085
DSC_0090
DSC_0096
DSC_0097
DSC_0107
DSC_0111
DSC_0117
DSC_0120
DSC_0123
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Volta Espanya a Picanya
01 de de setembre de 2023

Volta Espanya a Picanya

10a San Silvestre Picanyera
29 de de desembre de 2022

10a San Silvestre Picanyera