DSC_0332
17 de de gener de 2019
Finalitzat el mural del Mercat Municipal
Quatre visions de paisatges de Picanya des de la perspectiva de Dalí, Picasso, Frida Kahlo i Javier Mariscal

Ja està acabat el cuadríptic amb el qual els joves artistes locals Christian Quesada i Laura Salido ens proposen, en la façana nord del Mercat Municipal visions de paisatges picanyers a través dels ulls de grans artistes de la història.

Pablo Picasso
Finalitzat fa mesos el primer panell dedicat a Salvador Dalí i la seua visió de la Rotonda dels Vents, la segona peça a estar acabada ha sigut la dedicada a Pablo Picasso. En ella, a més del retrat-homenatge al malagueny trobem una interpretació “cubista” de la plaça de la Constitució amb la façana i campanar de l'església com a elements més característics. Elements propis de l'univers picassiano (el colom, la mà amb el llum...) completen esta peça.

Frida Kalho
La mexicana és la protagonista de la tercera peça. En aquest llenç de nou trobem el retrat de l'autora i al costat d'ella, és el paisatge de l'avinguda de la primavera el que s'adapta al llenguatge de la Kahlo sempre a mig camí entre el surrealisme i el naif. En aquesta peça, a més, Christian i Laura juguen a integren els elements de jardineria prop del mural i si ens sitúamos enfront de la peça podem veure com s'uneixen perfectament i semblen donar al quadre un efecte tridimensional.

Javier Mariscal
L'última peça a pintar-se ret homenatge al creador valencià Javier Mariscal. En ella veiem la columna i la pedra de molí de la Plaça del País Valencià (avui convertides en font) i la façana del Centre Cultural, interpretades a través del particular llenguatge plàstic de Mariscal. Diferents personatges del seu univers completen l'obra. 
Amb aquesta última peça queda completat el cuadríptico “Amb altra mirada” que ja podem gaudir en l'Av. Sanchis Guarner.

DSC_0104
DSC_0195
DSC_0333
DSC_0367
DSC_0372
DSC_0380
IMG_1368
IMG_1368
IMG_1715
murales
tres_murales
Galeries relacionades
Temps confinat
31 de de març de 2021

Temps confinat

Vídeos relacionats
Mural Sorolla
11 de de desembre de 2020

Mural Sorolla

Notícies relacionades