giroscopica04
03 de d’abril de 2019
GiroscòPICA torna a plenar d'art els carrers de Picanya
Els dotze espectacles sumaren prop de 4.000 espectadors durant el passat cap de setmana

Els carrers de Picanya tornaren a omplir-se d'art este passat cap de setmana del 29 i 30 de març. Tot i que divendres els cels ennuvolats no invitaven a eixir al carrer, la Fira valenciana de les Arts de Carrer fou tot un èxit i sumar prop de 4.000 espectadors durant el cap de setmana. 

Fira Valenciana d'Arts de Carrer
GiroscòPICA té el seu origen a Picaarts, la Mostra d'Arts teatrals de carrer a Picanya, que va iniciar la seua trajectòria a la primavera de 2013 i s'ha anant consolidant edició rere edició com un referent de la producció valenciana de teatre de carrer.
Els objectius de GiroscòPICA sónr oferir una mostra de les arts escèniques en l'àmbit valencià, estatal i internacional així com dinamitzar el mercat valencià de l'art al carrer i generar connexions per impulsar noves creacions i trobades de professionals. De fet, les companyies valencianes Fenòmens Teatre, La finestra nou circ , La Temeraria  Compañía improvisada i La Troupe Malabó presentaren els seus espectacles i abans de començar les actuacions, va tindre lloc una jornada en la qual es va reflexionar sobre l'impacte econòmic i de retorn social de les arts al carrer al territori valencià. Uns dies plens d'activitat i alegria. Esta setena GiroscòPICA va reunir a un gran nombre de professionals vinculats al món de la programació cultural i la creació artística. 

Gran resposta de públic
Des del divendres per la vesprada fins al dissabte a poqueta nit, tots els espectacles van comptar amb una molt bona resposta de públic. La suma aproximada total, va superar els 4.000 espectadors i espectadores tot i situant a esta GiroscòPICA 2019 com una de les edicions amb major resposta de públic de les set celebrades fins ara.

Podeu veure totes les fotografies ací:

 



 

giroscopica01
giroscopica02
giroscopica03
giroscopica04
giroscopica05
giroscopica06
giroscopica07
giroscopica08
giroscopica09
Galeries relacionades
Vídeos relacionats