8c2fe072-5d3e-4eb3-a3fb-15a49387eaca
15 de d’abril de 2019
Bons resultats de la rítmica picanyera al Campionat d'Espanya nacional base
Laura Molina i Valeria Sospedra entre les millors de les seues categories

Guadalajara fou, fa uns dies, seu del Campionat d'Espanya Nacional base. Este és un campionat on participen al voltant de 1.000 gimnastes de tota Espanya que, prèviament, han de superar una fase provinicial i una fase autonòmica molt exigent.

Bons resultats per a les picanyeres
El club gimnàstica rítmica de Picanya estigué present en este campionat d'Espanya base i Laura Molina , de la categoría infantil, amb les maces, va aconseguir la 58a posició d'un total de 158 gimnastes. Valeria Sospedra, de la categoría Aleví , amb la corda es quedà en l'11a posició d'un total de 118 gimnastes.
Cal destacar també que en la fase provincial la gimnasta picanyera Vera Sáez quedà segona classificada, tot i aconseguint la medalla de plata. Ella, junt a Tayra Gacho i  Esther Hidalgo, es van classificar per a la fase autonòmica , però no van aconseguir passar al nacional.