DSC_0008
13 de de novembre de 2019
Les persones majors aprenen, a peu de carrer, sobre la història de Picanya
La setmana passada tingué lloc el primer recorregut

Dins les activitats programades, per a Persones Majors, des dels Serveis Socials Municipals, la setmana passada tingué lloc el primer passeig per a conèixer un poc més de la història de Picanya. En esta primera activitat, conduïda pel professor universitari Víctor Fuentes, les persones majors van reunir-se a la Plaça de la Constitució per a, des d'allí, fer un recorregut pels carrers Església, places Major i País Valencià, carrer Sant Josep, Sant Francesc i Major.

Un recorregut en el que es parlà de la història dels nostre poble, dels edificis emblemàtics del nucli antic, de la transformació de la xarxa urbana, dels orígens de Picanya, etc... 

L'objetiu d'esta activitat és barrejar l'activitat física i social amb la millora del coneixement de la nostra realitat més propera i, de vegades, més desconeguda.

Les persones participants es mostraren molt satisfetes amb l'activitat pel que, des del Departament de Serveis Socials, ja s'estan preparant nous recorreguts per altres indrets del nostre poble.

 

DSC_0008

DSC_0001

 

Galeries relacionades