DSC_0002
17 de gener de 2020
Sostre per al nou magatzem i arxiu municipal
L'edifici ja mostra tot el seu volum

Les obres de construcció del nou magatzem municipal en el polígon Taronja continuen avançant al ritme previst i ja s'ha completat el tancament exterior de tot l'edifici. En aquests moments es treballa per a completar la dotació interior d'aquesta nova instal·lació municipal. Esta obra pot ser no preste un servei directe a la ciutadania però és molt necessària perquè permet millorar el treball de diferents serveis municipals com ara urbanisme, jardineria, neteja, il·luminació pública... serveis fonamentals per als que l’anterior magatzem del carrer Colon,  amb el creixement dels treballs realitzats, havia quedat molt menut. 

La construccció ocupa més de 1.000 metres quadrats se situa al final del carrer Taronja (en el polígon industrial del mateix nom) i es construix sobre una part de l'aparcament de camions situat allà i que en este moment té una utilització molt inferior a la capacitat ofertada.

Magatzem
La nau disposa de més de 1.000 metres quadrats dividits en tres espais diferenciats amb accessos independents des de l'actual aparcament de camions.

Arxiu
Té una superfície de 336 metres quadrats en dos nivells. Este espai s'ha dissenyat amb una concepció de magatzem modern amb arxivadors mòvils. Este arxiu té accés independent.

Un mòdul de vestidors completa l'edifici.

 

 

DSC_0002
DSC_0003
AYRW7527
AIKU1040
Galeries relacionades