xarxa-participa
13 de de maig de 2020
Es manté (on line) el servei d'assessorament gratuït a associacions
Dubtes relacionades amb fiscalitat, legal, procedimental... i també relacionades amb l'actual situació de crisi sanitària
Des de l’Ajuntament de PICANYA i  la Fundació Horta Sud, volem recordar-vos que en l’actual situació d’emergència, continuem mantenint en funcionament del  servei d’assessoria per a associacions a través de atenció per correu electrònic, via telefònica...
El servei és una aposta de la Xarxa Participa del que es poden beneficiar totes les associacions del municipi.
L’objectiu d’aquest servei és garantir que les associacions de tota classe (culturals, festives, educatives, etc.) puguen resoldre els seus dubtes i qüestions relacionades amb fiscalitat, comptabilitat, laboral, legal, procedimental, etc. És un servei gratuït per a associacions.
Podem ajudar-vos a resoldre qüestions sobre canvis en la junta directiva, llibres d’actes i comptes, factures,  certificat digital, protecció de dades, justificació de subvencions, etc.

Per fer arribar els vostres dubtes, podeu enviar un correu a assessoria@fundaciohortasud.org, o telefonar al 961 553 227 tot i explicant la vostra consulta i serà atesa pel personal tècnic de la Fundació Horta Sud.


Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6