FESTES_SUSPESES
15 de de maig de 2020
Suspeses les Festes Majors de Picanya 2020
També queden cancel·lades les Falles 2020

Atesa la situació sanitària actual i totes les recomanacions per part de les autoritats competents, les Festes Majors de Picanya 2020, previstes per a este proper mes de juliol, han estat cancel·lades.
L'acord ha estat pres per part de les diferents entitats implicades en l'organització de les Festes Majors de Picanya, des de l'Ajuntament (amb el consens de tots els partits polítics representats) a les entitats associatives participants i que han estat consultades en este sentit.
Es tracta, sens dubte, d'una decissió difícil però molt necessària pel bé de la salut de totes i tots, un objectiu fonamental en els moments actuals.


Cancel·lades les Falles 2020


COMUNICAT JUNTA LOCAL FALLERA I COMISSIONS FALLERES DE PICANYA

Una vegada reunida telemàticament la Presidència de la Junta Local Fallera de Picanya amb els Presidents i representants de la Falla Barri del Carme, Falla Plaça del País Valencià, Falla Avinguda Santa Maria del Puig – Senyera i Falla Vistabella s’acorda per unanimitat la suspensió definitiva de les Falles 2020 i el seu ajornament a març de 2021, degut a la situació de pandèmia provocada per la COVID-19.
Per tot això es vol manifestar:
1. La dificultat que ha suposat per a tots nosaltres haver de prendre aquesta decisió, però entenem que donada la situació i sent realistes, és el més sensat i encertat que s’ha pogut fer. D’aquesta manera, donem per conclòs l’exercici 2019/20 i podem començar a treballar en l’exercici 2020/21.
2. La voluntat de donar continuïtat al regnat de les Falleres Majors de Picanya 2020 i les seues Corts d’Honor per tal de presidir els actes que falten i participar de la seua Setmana Fallera amb els mateixos privilegis que han tingut les seues antecessores.
3. La nostra intenció de començar l’activitat en el moment es puga, seguint les directrius i normatives marcades per les autoritats, actuant amb el màxim compromís de col·laboració i responsabilitat per protegit la salut dels nostres membres i de la resta de veïns de la nostra Vila.
4. El compromís, també, de treballar colze a colze en un exercici que segurament serà complicat però que iniciem amb l’esperança de poder celebrar la nostra Festa de la millor manera possible, dignament i amb la màxima seguretat per tal de ser gaudides com mereixen els nostres representants i els nostres fallers.
Des d’ací també volem donar el nostre suport a totes aquelles persones colpejades per la COVID-19, així com la nostra solidaritat i recolzament a tots els sectors professionals de la Festa de les Falles afectats per aquesta suspensió.

Picanya, a 13 de maig del 2020