condiciones_FASE_2
30 de de maig de 2020
Principals canvis en la fase 2 de desconfinament
Des de dilluns 1 de juny

Des d'este proper dilluns 1 de juny, el nostre poble, com tota la Comunitat Valenciana passa a la fase 2 de desescalada, ací us deixem de forma molt resumida els principals canvis:

:: Totes les activitats permeses en fases anteriors.

:: Fi de les franges (excepte per a majors). Les persones menors de 70 anys podran fer esport o passejar a qualsevol hora excepte de 10 a 12 i de 19 a 20 hores, que estaran restringides als majors de 70 i les persones vulnerables. 

:: Trobades socials de fins a 15 persones, que podran eixir a passejar juntes (sempre s'haurà de mantindre la distància de 2 metres si no es conviu). També, quan es tracte d'esports sense contacte i individuals a l'aire lliure, com anar amb bici o córrer, es podrà eixir en grups de 15 persones (cal distància entre aquells que no conviuen). També s'elimina el límit d'un quilòmetre per a passejar i el límit del municipi per a fer esport. També queda eliminada la limitació d'eixir una vegada al dia per als passejos i la d'una hora per a les eixides de xiquets i xiquetes.

:: Obertura de bars al 40% d'aforament a l'interior dels locals i per a servei en taula tot i mantenint la distància de seguretat.

:: Poden obrir tots els comerços i serveis, independentment de la superfície. També els centres comercials.


Màxima responsabilitat
Com sempre, cal apel·lar a la màxima responsabilitat individual. Es manté l'obligació de mantindre sempre la distància social (2 metres) amb aquelles persones amb les que no convivim. També l'obligatorietat de l'ús de la mascareta en espais, oberts o tancats, on no siga possible mantindre la distància social. 

 

 

 

 

condiciones_FASE_2

 

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6