aeria_acabat
08 de de juny de 2020
Finalitzada la construcció del nou magatzem municipal
Els seus més de 1.000 m² allotjaran serveis municipals com ara manteniment, jardineria, obres...

Piet Mondrian, fou un conegut pintor holandés i un dels màxims representants de l'estil denominat “constructivisme”. A l'hora de decorar un magatzem municipal, el “constructivisme” sembla una molt adequada font referencial. L'obra constructivista de Mondrian ha sigut la referència per a l'elecció de l'aspecte final del nou edifici de serveis muncipal. Una decoració que, sens dubte, dóna a aquest nou edifici municipal una gran qualitat estètica i una imporante presència com a element referencial. 

Més de 1.000 m2

Malgrat les dificultats derivades de la crisi sanitària ja han finalitzat les obres de construcció del nou Edifici de Serveis de l'Ajuntament que complirà les funcions de magatzem de materials, arxive municipal i dependències de diferents serveis com per exemple jardineria, obres, manteniment...

Aquest nou edifici de més de 1.000 metres quadrats se situa al final del carrer Taronja i s'ha construït sobre una part de l'aparcament de camions situat allí i que des de fa temps presentava una ocupació molt inferior a la capacitat oferida.

Magatzem
La nau disposa de més de 1.000 metres quadrats dividits en tres espais diferenciats amb accessos independents.

Arxiu
Este nou edifici també acollirà l'arxiu municipal. Este nou arxiu té una superfície de 336 metres quadrats en dos nivells. Aquest espai s'ha dissenyat amb una concepció de magatzem modern amb arxivadors móbiles. Un mòdul de vestuaris completa l'edifici.

 

 

aeria_acabat

Galeries relacionades
Vídeos relacionats