termometres
09 de de juny de 2020
L'Ajuntament proveeix de termòmetres a comerços, bars i centres educatius
S'han repartit més de 200 unitats amb la intenció de continuar millorant la prevenció de contagis

Esta setmana l'Ajuntament de Picanya ha fet un pas més en la línia de treballar per a evitar que, amb la tornada a l'activitat normal, es puga tornar a produïr un rebrot del coronavirus COVID-19.
Com totes i tots ja sabem la detecció ràpida de les persones afectades resulta clau per a previndre la difussió del virus. 

Més de 200 termòmetres digitals
En eixe sentit des dels serveis municipals s'està procedint a la distribució de termòmetres digitals sense contacte que permeten, de forma molt ràpida, llegir la temperatura corporal de les persones i detectar eixes dècimes de febre que podrien indicar una possible infecció per coronaviurs.
Estos termòmetres, més de 200 s'estan distribuint de forma gratuïta entre comerços, establiments hostalers, centres educatius... de manera que puguen constituir una xarxa de detecció ràpida de possibles possitius.
Tot i que no hem d'oblidar, de cap manera, que moltes de les persones afectades per coronavirus no presenten símptomes o ho fan quan ja ha passat bastant temps, pel que les messures de protecció indivicual (distància social, mascareta, higiene de mans...) continuen sent fonamentals i imprescindibles.

 

Prevenció
Esta nova iniciativa se suma a les ja desenvolupades d'instal·lació de mampares protectores, desinfecció de locals (comercials i hostalers), senyalització de terrasses, distribució de cartells informatius, mascaretes, pantalles facials... tracta de garantir que el  nostre poble puga avançar en el camí d'establir les millors condicions de seguretat.

 

termometres

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6