condiciones_FASE_3
13 de de juny de 2020
Des de dilluns 15 de juny, el nostre poble passa a la fase 3 de desescalada
Principals canvis i normativa completa

Des de dilluns 15 de juny, el nostre poble passa a la fase 3 de desescalada. 

A continuació podeu llegir els principals canvis d'acord al DECRET 8/2020, de 13 de juny, del president de la Generalitat, de regulació i flexibilització de determinades restriccions, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, establides durant la declaració de l’estat d’alarma, en aplicació de la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat (PDF a peu de plana):

 

  • Fi de les franges horàries per al passeig i l’esport. No quedarà reservada cap franja horària a cap col·lectiu.
  • Es podrà circular lliurement per tot el territori de la Comunitat Valenciana. 
  • Els grups hauran de ser d’un màxim de 20 persones.
  • Els locals comercials i d’activitats de serveis professionals, amb independència de la seua superfície útil d’exposició i venda, obriran al 75 % l’aforament total.
  • Els establiments d’hostaleria i restauració podran obrir al 75 % del seu aforament a l’interior del local. Estarà permés el consum en barra sempre que es garantisca la distància mínima de seguretat entre clients. A les terrasses podran oferir el 100 % de l’aforament de les taules permeses, sempre que es puga assegurar el manteniment de la distància física d’almenys dos metres entre les taules o agrupacions de taules. L’ocupació màxima serà de vint persones per taula o agrupació de taules.
  • Es permet la reobertura al públic dels parcs infantils recreatius. En tot cas hauran de respectar-se les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la Covid-19.


Màxima responsabilitat
Com sempre, cal apel·lar a la màxima responsabilitat individual. Es manté l'obligació de mantindre sempre la distància social (2 metres) amb aquelles persones amb les que no convivim. 
També l'obligatorietat de l'ús de la mascareta en espais, oberts o tancats, on no siga possible mantindre la distància social. 


 

 

condiciones_FASE_3

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6