us_oblig_masc
18 de de juliol de 2020
Ús obligatori de mascareta, als espais comuns, en tot moment
Via pública, espais a l'aire lliure, espais tancats d'ús públic o oberts al públic

La Consellera de Sanitat de la Generalitat Valenciana acaba d'anunciar (dissabte 18/07/2020) que decreta l'ús obligatori de mascaretes en tot moment en la via pública, en espais a l'aire lliure, espais tancats d'ús públic o oberts al públic.

L'obligatorietat no afecta platges, piscines o espais de naturalesa fora de la poblacó, com tampoc s'exigirà a persones amb malalties o problemes respiratoris que puguen agreujar-se amb l'ús de mascaretes, així com en altres casos de dependència o discapacitat.
Tampoc serà obligatòria per a la pràctica esportiva.

L'ús de les màscares serà obligatori fins i tot a les terrasses dels locals d'hostaleria en els moments en els quals no s'estiga consumint. 

La mascareta es recomana també en espais privats, oberts o tancats quan existisca coincidència amb persones no convivents o no puga garantir-se la distància interpersonal. 

Només es podran utilitzar les higièniques i quirúrgiques. Les màscares amb vàlvula exhalatorias queden expressament prohibides.

Important: en este moment els brots s'estan produint sobretot en dos àmbits concrets: en les reunions familiars i en l'oci nocturn. En tots dos casos cal mantindre les mesures de protecció.

L'obligatorietat es fa efectiva a partir de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de hui dissabte 18 de juliol de 2020 i que podeu trobar a peu d'esta plana.

 

us_oblig_masc

 

 

 


Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6