reunio_arrur_5
23 de de juliol de 2020
Reunions informatives i de participació per a la sol·licitud d'ajudes a la millora d'habitatges
Nova convocatòria del programa d'Ajudes a la Regeneració i Renovació Urbana de la GV

Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Picanya han decidit sol·licitar, de nou, les ajudes convocades per la Generalitat Valenciana a l'àmbit de la regeneració i renovació urbana i rural, pla 2018-2021 (ARRUR)
L’objectiu que persegueix este programa de foment és la regeneració i renovació del teixit residencial per a habitatges que siguen domicili habitual i permanent.

Reunions informatives i de consulta
El saló de sessions de l'Ajuntament ha estat seu de les reunions informatives  amb el veïnat de les zones per a les que es va a demanar les ajudes (aquelles que, al nostre poble, reuneixen les condicions demanades per la convocatòria).
En estes reunions el veïnat ha rebut extensa informació del projecte i també ha pogut donar la seua opinió, aportar idees i posar, damunt de la taula, aquelles intervencions que consideren més necessàries des del seu punt de vista.

Amb tota esta informació els serveis tècnics municipals completaran la sol·licitud que es presentarà davant la Generalitat Valenciana per a la seua consideració i que, esperem, puga traduir-se en ajudes directes que permetan la millora dels edificis més antics del nostre poble.

 

reunio_arrur_1

 

reunio_arrur_4

 

reunio_arrur_8

 

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats