000_positius_picanya_26_08_20t
26 de d’agost de 2020
El nombre de positius per proves PCR baixa a 3 casos al nostre poble
La Conselleria de Sanitat va detectar ahir 772 nous contagis de coronavirus a la Comunitat Valenciana en només 24 hores, la pitjor xifra de la nova normalitat

Segons les dades oficials de la Conselleria de Sanitat (i que podeu consultar diàriament en esta plana web de la Conselleria de Sanitat) el nombre de positus per proves PCR en els darrers 14 dies al nostre poble ha baixa a 3. D'esta manera s'ha revertit la tendència a l'alça des de que es va iniciar l'anomenada "nova normalitat".

Les pitjors dades en la Comunitat Valenciana
Malgrat estes xifres positives al nostre poble no podem baixar la guàrdia donat que, tant a Espanya, a la Comunitat Valenciana i també a la nostra comarca, els casos de contagi per coronavirus continuen en ascens.
De fet, la Conselleria de Sanitat va detectar ahir (25 d'agost de 2020) 772 nous contagis de coronavirus a la Comunitat Valenciana en només 24 hores, la pitjor xifra de la nova normalitat i que apuntala una tendència indiscutible: els brots han deixat de ser aïllats i la pandèmia va a més.

La màxima precaució
Des de que tornàrem a l'anomenada "nova normalitat", els casos de contagi de COVID-19 han tornat a repuntar a tota Espanya.
Les normes per a evitar que este creixement de contagis es descontrole i ens torne a fer reviure situacions terribles com les viscudes fa ben poc, són ben conegudes per totes i tots. La distància interpersonal es confirma com la més efectiva de les mesures de prevenció. La distància s'ha de mantindre amb totes aquelles persones amb les que no convivim de forma directa, per molt conegudes, amigues o família que siguen. Les reunions socials, familiars, d'amics... són, en este moment, la principal font de contagi. Unes reunions que, a més, hem de reduïr al mínim possible.
L'ús de mascareta també s'ha mostrat com un element clau en la protecció davant el contagi. Totes i tots sabem que són incòmodes i més ara en estiu, però la seua efectivitat com a entrebanc en la propagació del virus està ben contrastada i l'esforç val la pena.
La higiene de mans també és fonamental per a evitar el contagi per contacte amb superfícies contaminades.

Els nous reptes
Al setembre, la fi de les vancances, la tornada als treballs, a l'escoles, a les activitats... suposarà un enorme repte per a totes i tots. Serà necessaria assumir messures i comportaments que puguen garantir les millors condicions per a previndre contagis. Estarem, com ara, en un escenari on els comportaments individuals, el compliment de les normes, seran absolutament imprescindibles si volem continuar guanyant temps mentre arriben les solucions a esta pandèmia.

000_positius_picanya_26_08_20t
Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6