acces_baladre_horaris
03 de de setembre de 2020
Tornem a l'escola amb seguretat i tranquil·litat
Es limita l'accés de vehicles a la porta de les escoles i es pinten línies d'accés per a guanyar espai i evitar aglomeracions.

Este proper dilluns 7 de setembre s'inicia el nou curs escolar. Una situació que, davant l'actual crisi sanitària suposa un enorme repte al que hem de prestar la major atenció per a reduir les possiblitats de contagi per covid-19.

Centres adaptats
Els diferents centres educatius del nostre poble ja han implementat tota una sèries de mesures destinades a previndre el contagi. 
S'han reduït la ratio per aula, s'han adaptat nous espais per a donar classe, s'han instal·lat sistemes de control de temperatura i higiene permanent de mans. S'han dissenyat els itineraris per l'interior dels edificis, adaptat el funcionament de menjador i espais comuns...

Nova forma d'accés: guanyar espai i horaris escalonats per a evitar aglomeracions
Una de les primeres preocupacions a l'hora de plantejar el retorn a les escoles ha estat la necessitat, fonamental, d'evitar aglomeracions de persones. En eixe sentit, les hores d'entrada i eixida suposen un gran repte.
Des dels centres educatius, (claustres de les escoles, associacions de pares i mares...) especialment en el cas d'educació infantil i primària es plantejà a l'Ajuntament la necessitat, fonamental, de guanyar espai i seguretat a la porta de les escoles amb la limitació d'accés de vehicles en els horaris d'entrada i eixida.
És hora, per tant, de prioritzar la seguretat i la salut de xiquetes i xiquets (i amb elles i ells tot el poble) per damunt de qualsevol altra consideració.
És moment d'anar a escola caminant, de forma segura i tranquil·la.

Limitació d'accés de vehicles a la porta de les escoles i línies d'accés
Els centres educatius han desenvolupat plans d'accés que inclouen obrir noves portes d'accés (Baladre tindrà 4, el CP Ausiàs March tindrà 2 i l'escola infantil Mandarina 2) i han escalonat els horaris d'accés als centres.
De la col·laboració entre l'Ajuntament de Picanya i els centres educatius preocupats per les acumulacions de cotxes a la porta de les escoles, ha eixit la decissió de limitar la circulació de vehicles als voltants de les escoles en horari d'entrada i eixida.

CP Ausiàs March

El CP Ausiàs March ha habilitat entrades per la porta principal i la porta del pàrquing (el professorat ha decidit renunciar a aparcar dins per a permetre que este espai siga utilitzat per l'alumnat) i es limita la circulació a l'Avinguda l'Horta (zona en verd a la imatge).

acces_ausias_horaris

 

CP Baladre

El CP Ausiàs March ha habilitat quatre entrades una per la porta principal, una per Generalitat Valenciana, altra al Carrer Tirant lo Blanc i altra al carrer Vent de Garbí. En este centre el professorat també ha decidit renunciar a aparcar dins de l'escola per a permetre que este espai siga utilitzat per l'alumnat) i es limita la circulació a l'Avinguda Generalitat Valenciana, C/ Tirant lo Blanc i Vent de Garbí.

acces_baladre_horaris 

 

Escola Infantil "la Mandarina"

L'escola infantil "la Mandarina" ha habilitat dues entrades per la porta principal i per la porta lateral i es limita la circulació al carrer de davant de l'escola (Corts Valencianes).

acces_escoleta

 

 

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6