programa_activitats_esportives_municipals_20_21
17 de de setembre de 2020
Nova programació d'activitats esportives ja disponible
Noves activitats i noves normes de funcionament marcades per la situació sanitària
Cada curs l'Ajuntament de Picanya, a través del Servei Municipal d'Esports, ofereix una extensa programació d'activitats esportives que van des dels 3 anys fins a les persones majors.

En esta nova temporada des de l’Ajuntament de Picanya es posa en marxa una nova temporada d’activitats esportives municipals, una temporada, que ve marcada per la difícil situació sanitària actual. Tot i així, entenem que l’activitat física i esportiva és un bé per a la nostra salut i, per tant, amb la màxima precaució, cal posar en marxa este important servei.
En eixe sentit des dels diferents serveis municipals s’ha estudiat al máxim esta programació per tal de garantir que es puga ofererir la màxima seguretat i prevenció, conscients de que, la protecció total és impossible.
Algunes de les mesures posades en marxa són:
- La inscripció (i el pagament) sols es pot per mitjà d’internet www.picanya.org.
- Control d’aforament dels espais (a les instal·lacions sols podran accedir les persones que vagen a realitzar l’activitat).
- Trasllat (i també posada en marxa) de diferents activitats a l’aire lliure (especialment en el cas de persones majors).
- Necessitat de cita prèvia en determinades activitats (Sala musculació pavelló esportiu).
- Mesures d’higiene i prevenció d’acord a la norma vigent.
- La inscripció a estes activitats suposa l’acceptació de determinades normes d’accés que estan disponibles en el propi procés d’inscripció.
Cal, per tant, la màxima precaució i responsabilitat però cal, també, continuar disfrutant de l’esport i dels seus beneficis.

 

CONSULTEU ACÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ I EL PROCÉS D'INSCRIPCIÓ