tabla_casos_pcr_2020_11_16
17 de de novembre de 2020
Picanya arriba als 43 positius per COVID en els darrers 14 dies
La xifra més alta des del mes de juliol

Segons les dades publicades ahir per la Conselleria de Salut de la Generalitat Valenciana, el nombre casos positius per PCR en els darrers 14 dies al nostre poble és de 43, la xifra més alta des del més de juliol. Molt lluny de les xifres del mes d'octubre i, per tant, unes xifres preocupants que ens d'espentar a complir de la forma més clara les normes de protecció i seguretat conegudes per totes i tots.

Les xifres a la nostra comarca presenten una lleugera millora amb un descens que va dels 1.320 casos de fa quatre dies als 1.209 actuals. 

Cal extremar les mesures de precaució
L'actual, i molt complicada situació, ens obliga a extremar les mesures de protecció. Les normes per a evitar que este creixement de contagis es descontrole , són ben conegudes per totes i tots.

La distància interpersonal es confirma com la més efectiva de totes les mesures de prevenció. La distància s'ha de mantindre amb totes aquelles persones amb les que no convivim de forma directa, per molt conegudes, amigues o família que siguen. Les reunions socials, familiars, d'amics... són, en este moment, la principal font de contagi. Unes reunions que, a més, hem de reduïr al mínim possible.

L'ús de mascareta també s'ha mostrat com un element clau en la protecció davant el contagi. Totes i tots sabem que són incòmodes i més ara en estiu, però la seua efectivitat com a entrebanc en la propagació del virus està ben contrastada i l'esforç val la pena.


La higiene de mans també és fonamental per a evitar el contagi per contacte amb superfícies contaminades.

Finalment també cal insistir molt en l'airejat dels espais. Sempre és millor que l'activitat es desevolupe a l'aire lliure o, com a mínim, amb finestres obertes.


tabla_casos_pcr_2020_11_16


Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6