reunirse_menos_cabecera_fb
30 de de novembre de 2020
Allò important en una reunió no és la data, és que no falte ningú.
Nova campanya de conscienciació per a previndre el contagi de la COVID

Amb la proximitat de les celebracions nadalenques, i dades com que el 80% dels actuals contagis per COVID-19 es produeixen a reunions socials i familiars, el perill d'una tercera onada de contagis (quan encara estem patint els efectes de la segona) semblen més que evidents.

Un Nadal diferent
És evident que els celebracions de Nadal d'este 2020 han de ser diferents a les que marca la tradició. Les clàssiques reunions familiars no són possibles enguany. La proximitat, els espais tancats, les converses, l'absència de messures de protecció... suposen un perill molt notable de contagi. Un contagi que, a més, fàcilment pot arribar a les persones més vulnerables.
Sols podem, per tant, pensar que enguany, caldrà renunciar a les reunions multitudinàries i pensar en trobades mér reduïdes, en espais tan oberts com siga possilble i sempre amb messures de protecció com ara les mascaretes.
Cal pensar que allò important d'una reunió no és la data de celebració, és que no falte ningú. Els Nadals tornaran, el que és important és que a eixos Nadals, no falte ningú.

 

 

mupi_reunirse_menos
Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6