tabla_casos_pcr_2020_12_07
03 de de desembre de 2020
Milloren les xifres de positius per COVID al nostre poble
La proximitat de les festivitats nadalenques i de cap d'any pot generar una tercera onada de contagis quan encara no ha finalitzat la segona

Segons les darreres dades publicades per la Conselleria de Salut de la Generalitat Valenciana, el nombre casos positius per PCR en els darrers 14 dies al nostre poble és de 24. Esta xifra suposa una continuitat en la línia de descens dels darrers dies. 
Una bona notícia, esta dels descens, cal prendre-la amb la màxima precaució. Especialment quan, per davant, venen dates molt assenyalades en les que les reunions familiars poden ser l'origen de la tercera onada, quan, de fet, no hem deixar arrere ni la segona.

Cal extremar les mesures de precaució

L'actual, i molt complicada situació, ens obliga a extremar les mesures de protecció. Les normes per a evitar que este creixement de contagis es descontrole , són ben conegudes per totes i tots i hem d'aplicar-les amb la màxima determinació en estes festes de Nadal.

La distància interpersonal es confirma com la més efectiva de totes les mesures de prevenció. La distància s'ha de mantindre amb totes aquelles persones amb les que no convivim de forma directa, per molt conegudes, amigues o família que siguen. Les reunions socials, familiars, d'amics... són, en este moment, la principal font de contagi. Unes reunions que, a més, hem de reduïr al mínim possible.

L'ús de mascareta també s'ha mostrat com un element clau en la protecció davant el contagi. Totes i tots sabem que són incòmodes i més ara en estiu, però la seua efectivitat com a entrebanc en la propagació del virus està ben contrastada i l'esforç val la pena.


La higiene de mans també és fonamental per a evitar el contagi per contacte amb superfícies contaminades.

Finalment també cal insistir molt en l'airejat dels espais. Sempre és millor que l'activitat es desevolupe a l'aire lliure o, com a mínim, amb finestres obertes.

tabla_casos_pcr_2020_12_07
Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6