2021_01_25_normes_gva
24 de de gener de 2021
La Generalitat Valenciana publica noves mesures per a contindre l'expansió del coronavirus
Limitació de reunions a sols convivents a l'àmbit privat. A l'àmbit públic màxim dues persones no convivents. Tancament perimetral en cap de setmana de ciutats de més de 50.000 habitants.

El President de la Generalitat Valenciana ha anunciat hui, diumenge 24 de gener, l’adopció de noves mesures davant la molt preocupant evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana.

:: PODEU TROBAR A PEU D'ESTA PLANA, EN FORMAT PDF EL DECRET DE LA GV.

Bàsicament les normes aprovades suposen:

- La limitació de les reunions als convivents en l’espai privat, excepte per motius justificats (atenció a majors, a menors, a persones que viuen soles...).

- Limitació dels encontres a l'àmbit públic (obert o tancat) a dues persones de dos nuclis de convivència diferents en l’espai públic. Les persones convivents poden compartir eixides a l'espai públic sense limitacions.

En tots dos casos s'apliquen les següents excepcions: reunions laborals o institucionals, activitats en l'àmbit educatiu i les cures a persones vulnerables (majors, menors).

- També es decreta el confinament perimetral municipal de les ciutats de més de 50.000 habitants durant els caps de setmana i festius (des de les 15:00 horas del divendres a les 6:00 del dilluns següent). Estes ciutats són València, Alacant, Elx, Castelló, Torrevieja, Torrent, Orihuela, Gandia, Paterna, Benidorm, Sagunt, Alcoi, Sant Vicent del Raspeig, Elda-Petrer i Vila-real.

- El confinament perimetral de tota la Comunitat Valenciana s’àmplia fins al 15 de febrer.

Estes noves mesures entraran en vigor DEMÀ DILLUNS 25 DE GENER, des de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), i s’estendran fins al 15 de febrer.

 

2021_01_25_normes_gva

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6