filtros_epa_hepa
02 de de febrer de 2021
L'Ajuntament instal·la purificadors d'aire HEPA a les aules de tots els centres educatius
L'Ajuntament de Picanya també està dotant d'aquests purificadors al xicotet comerç local i els establiments hostalers

Des de la tornada de les vacances de Nadal, les aules dels tres col·legis, de les tres escoles infantils, de l'escola d'adults i de l'Institut de Picanya han incorporat purificadors d'aire amb filtres HEPA per a micropartículas capaços d'atrapar fins al 99% de les partícules nocives presents en l'ambient i també les gotícules que contenen els diferents virus presents en l'ambient, entre ells, el COVID-19.
El procés ja està completat als tres col·legis, de les tres escoles infantils, de l'escola d'adults mentre a l'Institut l'Ajuntament ha proporcionat 21 purificadors a l'espera de que la Conselleria aporte els purificadors que va anunciar.

També en el xicotet comerç i hosteleria local
L'Ajuntament també està distribuint, de manera gratuïta, estos aparells entre els xicotets comerços locals i també entre els establiments d'hostaleria (bars, cafeteries, restaurants...).

Oficines públiques
Estos dispositius de neteja de l'aire també s'estan instal·lant en les oficines municipals on es realitza atenció al públic (Ajuntament, oficines d'urbanisme...).

S'han de mantindre totes les mesures ja existents
Estos filtres, que òbviament no poden purificar tot l'aire de manera immediata, no substitueixen cap de les normes de seguretat ja existents com a màscares, distàncies... i, molt especialment, l'airejat d'espais com ara aules que ha de realitzar-se de 3 a 5 minuts, cada mitja hora i en els descansos d'acord amb la normativa marcada per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana.

 

filtros_epa_hepa

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6