IMG_1484
31 de març de 2021
"Temps confinat", nou mural al Parc Europa
El reconegut artista urbà Deih és l'autor d'esta peça feta per al programa "Una habitació amb vistes" d'Àpunt Televisió

Des de hui, junt a les pistes de patinatge del Parc Europa ja podem gaudir d'una nou mural. En este cas, l'autor és el reconegut artista urbà Deih,
Deih (València, 1978) és un molt congut artista urbà valencià, membre del grup XLF (Por la Face). Porta en actiu des de 1994. El seu estil pictòric com versàtil i els seus personatges tenen influències del món del còmic i la il·lustració editorial. Podem trobar obres seues a països com ara Mèxic, França, Alemanya, Noruega, Bèlgica, Marroc i, per suposat per tota Espanya.

Temps confinat
Sobre el mur de la caseta de materials d'educació física de l'escola Ausiàs March, Deih, ha pintat, en tan sols 4 hores, una proposta que ens parla del pas del temps i que, a més, d'acord amb els temps que vivim, ens proposa una al·legoria en la que dos personatges, a l'interior d'un rellotge d'arena es relacionen sense poder estar junts. Poesia visual amb estètica futurista molt d'acord amb l'estil de l'autor.

Una habitació amb vistes
Este mural forma part del programa d'Àpunt televisió "Una habitació amb vistes", un espai dedicat a la cultura valenciana en tots els seus vessant i que molt prompte podrem gaudir a la nostra televisió.

Podeu verue ací totes les imatges.

 

IMG_1458 

IMG_1472 

IMG_1440 

IMG_1451

 

 

Galeries relacionades
Temps confinat
31 de març de 2021

Temps confinat

Vídeos relacionats
Mural Sorolla
11 de desembre de 2020

Mural Sorolla

Notícies relacionades
Un mural per a mirar al "Futur"
29 de setembre de 2022

Un mural per a mirar al "Futur"

Comerç de Picanya a tot color!
22 de abril de 2022

Comerç de Picanya a tot color!

Warhol i la taronja picanyera
29 de desembre de 2020

Warhol i la taronja picanyera