astra_zeneca_56_57
03 de d’abril de 2021
Sanitat anuncia l'inici de la vacunació de les persones nascudes als anys 1956 i 1957 a partir del 6 i 7 d'abril
La Conselleria enviarà la cita per SMS (sense cita no es pot acudir al centre de vacunació)

La Conselleria de Sanitat ha anunciat 'inici de la vacunació del grup de persones nascudes en els anys 1956 i 1957 (excepte mesos finals) per als dies 6 i 7 d'abril.

Cita prèvia per SMS al telèfon mòbil
Per a poder acudir al centre de vacunació serà imprescindible que les persones hagen sigut citades a través d'un missatge de text (SMS). En este missatge s'indica data, hora i lloc de la vacunació, tant per a la primera com per a la segona dosi, i la persona també rebrà l'enllaç d'informació general relacionada amb la vacuna a administrar indicada en el seu missatge: Laboratori AstraZeneca (informació disponible ací).

Si no arriba l'SMS no hem d'acudir al centre de vacunació
Segons la informació oferida per la Conselleria de Sanitat sobre el procés de vacunació d'este col·lectiu, aquelles persones a les que no arribe el missatge SMS no tindran cita, i per tant no han d'acudir al punt de vacunació perquè no podran accedir ni seran ateses.

Si es pot acudir a la cita
En el cas que no puga acudir a la cita en la data i hora indicada, li tornaran a citar en una pròxima oportunitat de citació i no requereix fer res perquè totes les persones d'este rang d'edat que no hagen sigut vacunades per aquesta o una altra causa, es recitaran més endavant.

Si no arriba l'SMS
En el cas d'aquella persones que encara reunint els requisits d'aquest grup no han rebut el SMS, Sanitat assenyala que és possible que les seues dades del Sistema d'Informació Poblacional (SIP) no estiguen actualitzats o no conste un telèfon mòbil al qual enviar la citació o la seua acreditació no estiga actualitzada.
Alguns motius habituals són la caducitat de la situació que li acredita, la possessió d'una acreditació de temporalitat per empadronament en un altre lloc o pertànyer al sistema de mutualitat i no haver rebut d'ofici l'assignació SIP.
Una altra causa és que la data de naixement siga de finals de l'any 1957, ja que no s'ha arribat a citar el grup anual complet, segons indica la Conselleria. Els qui no hagen rebut la cites en aquests dos dies, rebran cita per altres mitjans per a una pròxima oportunitat de vacunació.
Ací pots actualitzar les teues dades del SIP.

AstraZeneca

La vacuna que s'administrarà a aquest grup d'edat, llevat que pertanya a un dels grups que s'especifiquen per a vacunar amb vacunes tipus ARNm, es vacunaran amb AstraZeneca, tal com s'indicarà en el SMS.

astra_zeneca_56_57

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6