servilletas
03 de de maig de 2021
30.000 tovallons amb el missatge "Mientras comes o bebes: servilleta. Mientras hablas o callas: mascarilla".
Campanya de suport a l'hostaleria local a l'hora de complir les normes de protecció front la covid

Les reunions, com tots i totes sabem, són el focus principal de transmissió de la COVID-19. En entorns com l'hostaleria, l'esforç dels propietaris per complir les normes de prevenció xoquen amb l'actitud d'alguns clients que tendeixen a relaxar en excés el compliment de normes tan important com l'ús correcte de la màscara.

Mascareta obligatòria
A la Comunitat Valenciana és obligatori l'ús de mascareta en els espais públics, amb independència que es puga mantindre la distància de seguretat.

La norma que regula la seua utilització no conté cap referència concreta a l'excepció del seu ús en bars i restaurants, i la consellera de salut de la Comunitat Valenciana, Ana Barceló, ha especificat en diferents moments que és obligatori l'ús de mascaretes en bars i restaurants excepte en el moment mateix en què s'estiga consumint.
Per tant la norma és senzilla: en el bar, en la cafeteria, en el restaurant... s'ha de mantindre posada la mascareta amb l'única excepció del moment de menjar o beure.

Més de 30.00 tovallons
A fi d'ajudar l'hostaleria local a complir amb aquesta norma l'Ajuntament de Picanya ha imprés 30.000 tovallons de paper que es repartiran de manera gratuïta entre els locals del nostre municipi.
En aquestes tovalló es pot llegir el missatge:

Mentre menges o beus: tovalló.
Miestras parles o calles: mascareta.
Gràcies per ajudar-nos a cuidar la salut de tots i totes.


D'esta manera al mateix temps que es realitza una tasca de conscienciació els hostalers del nostre poble també reben una xicoteta ajuda donat que no han d'adquirir un material d´ús tan habitual com els tovallons.

 

servilletas

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6