gva_salut
02 de de juny de 2021
"GVA Salut" l'app que t'avisa (abans) de la vacuna COVID
L'app de la Conselleria de Salut, entre altres molts serveis, també informa de les cites per a la vacunació COVID

Tot i que, com ja sabem, la citació per a les vacunes COVID s'està realitzant per mitjà de missatges SMS als telèfons mòbil, l'APP "GVA +Salut" de la Conselleria de Sanitat, també ofereix esta informació i, en molts casos, abans que arribe l'esperat SMS.
Cal tindre en compte que les cites via SMS (o via APP) es donen des de Conselleria de Salut i cal prestar atenció a possibles canvis (també notificats via SMS i APP) que poden sorgir en qualsevol moment derivats de la disponibiitat de vacunes.

Moltes opcions
Esta aplicació mòbil oficial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a dispositius mòbils dirigida a totes les persones usuàries de la sanitat pública de la Comunitat Valenciana, i a més de les cites per a la vacunació COVID, permet la sol·licitud, consulta i anul·lació de cites mèdiques en atenció primària, consulta de les visites pendents d'atenció especialitzada, consulta dels els tractaments farmacològics prescrits, la descàrrega de justificants d'assistència d'atenció primària, localització de recursos sanitaris i la modificació de les dades de contacte en SIP, tot això en els dos idiomes oficials de la Comunitat.

L'accés es realitza indicant la data de naixement i escanejant el codi de barres de la targeta sanitària (o també mitjançant Cl@ve). Es poden emmagatzemar les credencials d'accés de tants usuaris com es desitge per a la seua reutilització en usos posteriors, disposant d'un sistema de seguretat protegit per contrasenya.

Podeu accedir ací a la descàrrega per a IOS i Android.

 

gva_salut
Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6