joves_sex
09 de de setembre de 2021
Nou servei d'informació, orientació i assessorament per a joves en matèria de sexualitat
Atenció telefònica i via whatsapp per a joves entre 12 i 30 anys

La Xarxa JOVES.NET, consorci que integra a 22 municipis de l'àrea metropolitana de València (entre ells Picanya), posa en marxa un servei integral d'informació, orientació i assessorament per a joves en matèria de sexualitat, recursos anticonceptius i salut psico-afectiva, sota el nom JOVES.SEX. Este servei, a més d'atenció telefònica a càrrec de professionals de l'àmbit de la psicologia i sexologia, contempla activitats i tallers específics per a l'alumnat dels centres d'educació secundària. El programa està dirigit a joves d'entre 12 i 30 anys.


Atenció telefònica i via whatsapp
Este servei d'orientació i assessorament a joves es desenvoluparà de dilluns a divendres de 18 a 20h a través del telèfon i whastapp 669930981. Des d'estel servei també es derivarà a les i els joves a recursos especialitzats sobre la matèria en els seus municipis i detectaran situacions de risc que puguen meréixer un seguiment i intervenció per part dels serveis de joventut o altres àrees especialitzades.

Materials i xerrades
En el marc del projecte JOVES.SEX, paral·lelament al servei d'atenció a joves, s'elaboraran materials didàctics d'accés lliure des de la web www.joves.net sobre sexualitat i un catàleg dels recursos públics en la matèria en els corresponents en els municipis. A més, durant els pròxims mesos, amb l'inici de les classes, s'organitzaran tallers, activitats i campanyes específiques per a l'alumnat dels Centres d'Educació Secundària dels municipis integrants de la Xarxa JOVES.NET.

Atenció experta
JOVES.SEX serà gestionat per professionals de l'àmbit de la psicologia i la sexologia, coordinats per la Federació de Planificació Familiar Estatal (FPFE), entitat experta en la prestació de serveis dirigits a la població jove. Aquesta entitat compta a més amb més de 30 anys d'experiència en l'atenció a la sexualitat juvenil per a diferents administracions públiques i altres entitats i professionals.
Esta ONG promou el dret de totes les persones a decidir lliurement sobre la seua sexualitat i presta serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva. Està formada per persones i associacions de planificació familiar en diverses comunitats autònomes a Espanya i és membre de la Federació Internacional de Planificació Familiar (IPPF), una xarxa que germana associacions en més de 180 països del món.


joves_sex

Vídeos relacionats
Notícies relacionades
Taller de cosplay
11 de de novembre de 2022

Taller de cosplay

Este divendres... passatge del terror!
27 de d’octubre de 2022

Este divendres... passatge del terror!

Jocs de taula a la Sala d'Exposicions
03 de d’octubre de 2022

Jocs de taula a la Sala d'Exposicions