000_casos_actius_PICANYA_2021_09_08
10 de de setembre de 2021
El nombre de positius per COVID al nostre poble se situa en 6
La incidència baixa a 51,70 i situa al nostre poble molt prop del nivell de risc baix

Segons les darreres dades publicades per la Conselleria de Salut de la Generalitat Valenciana (i corresponents al dia 8 de setembre) , el nombre casos positius per PCR en els darrers 14 dies al nostre poble ha baixat a 6, el nombre de persones que han mort segueix en 25 i el de casos positius des de que començà la pandèmia (març 2020) és de 1.068 persones diagnosticades. La incidència acumulada (casos per 100.000 habitants) és de 51,70 una taxa que situa al nostre poble en Nivell de Risc Mijà.

Baixen els casos en l'Horta Sud i la Comunitat Valenciana
En la comarca de l'Horta Sud el nombre de positius ha baixat de 434 a 358 (incidència mitjana de la comarca 70,99). A la Comunitat Valenciana els possitius també han baixat i la incidència se situa en 103,95).


000_casos_actius_PICANYA_2021_09_08


Podeu consultar ací les dades oficials publicades per la GV:
http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas

Cal mantindre, per tant, l'atenció a l'hora del compliment de les normes de prevenció del contagi.

 

Cal complir les mesures de precaució
L'actual situació ens obliga a continuar amb el compliment de les mesures de protecció. Les normes són ben conegudes per totes i tots i hem d'aplicar-les amb determinació. Cal reduir la nostra mobilitat i minimitzar al bàsic imprescindible els contactes socials.
La distància interpersonal es confirma com la més efectiva de totes les mesures de prevenció. La distància s'ha de mantindre amb totes aquelles persones amb les que no convivim de forma directa, per molt conegudes, amigues o família que siguen. Les reunions socials, familiars, d'amics... són, en este moment, la principal font de contagi. Unes reunions que, a més, hem de reduïr al mínim possible.
L'ús de mascareta també s'ha mostrat com un element clau en la protecció davant el contagi. La seua efectivitat com a entrebanc en la propagació del virus està ben contrastada i l'esforç val la pena.
La higiene de mans també és fonamental per a evitar el contagi per contacte amb superfícies contaminades.
Finalment també cal insistir molt en l'airejat dels espais. Sempre és millor que l'activitat es desenvolupe a l'aire lliure o, com a mínim, amb finestres obertes.

Galeries relacionades
Picanya des del balcó 9
03 de de juny de 2020

Picanya des del balcó 9

Picanya des del balcó 8
27 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 8

Picanya des del balcó 7
19 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 7

Picanya des del balcó 6
11 de de maig de 2020

Picanya des del balcó 6